Dovetail Games Euro Fishing Collector's Edition XBOX ONE

Euro Pescuit vă scufundă adânc în acțiunea plină de adrenalină, distracție și frumusețea lacurilor cele mai celebre din Europa. Stăpânește tija, linia și tactica și îți perfecționează tehnica pentru a deveni un pescar de top. Acesta este cel mai aproape de pescuitul real din confortul canapelei proprii. Începeți să învățați elementele de bază ale turnării cu tutoriale în joc sau să vă aruncați direct într-una din cele cinci locații europene unice inclu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dovetail Games Euro Fishing Collector's Edition XBOX ONE

Euro Pescuit vă scufundă adânc în acțiunea plină de adrenalină, distracție și frumusețea lacurilor cele mai celebre din Europa. Stăpânește tija, linia și tactica și îți perfecționează tehnica pentru a deveni un pescar de top. Acesta este cel mai aproape de pescuitul real din confortul canapelei proprii. Începeți să învățați elementele de bază ale turnării cu tutoriale în joc sau să vă aruncați direct într-una din cele cinci locații europene unice incluse, cum ar fi celebrul lac St John's at Linear Fisheries și Digger Lakes, fiecare reprezentând propria lor provocare unică de a ateriza marile captură. Utilizând AI avansat și efecte personalizabile pentru mediu, peștii răspund temperaturii apei, timpului din zi, condițiilor meteorologice și momelilor, așa cum o fac în viața reală. Peste pește "arată" înainte de turnarea în zona dreaptă dintr-un pește prestabilit sau pe malul lacului și personalizați echipamentul de pescuit pentru a obține cea mai bună șansă de a ateriza o captură.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dovetail Games Euro Fishing Collector's Edition XBOX ONE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dovetail Games Euro Fishing Collector's Edition XBOX ONE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.