Double A Hartie copiator A4 Everyday, 70 g/mp, 500 coli/top, 300 topuri/palet

Double A Hartie copiator A4 Everyday, 70 g/mp, 500 coli/top, 300 topuri/palet
6,415.56 lei
(1 magazin)
Double A este o hartie foarte apreciata pentru calitatea sa superioara, performanta superioara si natura sa ecologica. Hartia Double A este obtinuta din Arborii de Hartie ai Double A, crescuti pe plantatiile de orez detinute de peste 1.5 milioane de fermieri din intreaga Thailanda, cu ajutorul unei solutii unice pentru aprovizionarea sustenabila cu arbori ce contin o fibra de calitate superioara , pe care o numim HAP ""Hartie din Arbori Plantati"". Continutul ridicat de fibre al arbo ...

Descriere - Double A Hartie copiator A4 Everyday, 70 g/mp, 500 coli/top, 300 topuri/palet


Double A este o hartie foarte apreciata pentru calitatea sa superioara, performanta superioara si natura sa ecologica. Hartia Double A este obtinuta din Arborii de Hartie ai Double A, crescuti pe plantatiile de orez detinute de peste 1.5 milioane de fermieri din intreaga Thailanda, cu ajutorul unei solutii unice pentru aprovizionarea sustenabila cu arbori ce contin o fibra de calitate superioara , pe care o numim HAP ""Hartie din Arbori Plantati"". Continutul ridicat de fibre al arborilor (30 milioane fibre per grame) este o caracteristica unica ce face ca Double A sa aiba: Suprafata neteda Densitate ridicata Opacitate ridicata Continut scazut de cenusa Stratificare buna Hartia de copiator Double A de calitate superioara, ce a aparut in anul 2000, a fost prima hartie de copiator de marca pentru consumatori si a fost principala marca din Thailanda timp de 10 ani consecutivi datorita calitatii sale si a unui program de comunicare de marketing constant si inovativ: Fara blocaje de hartie Fara stres. Pentru a atesta cele sustinute mai sus, iata 7 calitati unice si remarcabile ale Hartiei Double A: Fiabilitate la tiparire Claritatea imprimarii Netezime excelenta Luminozitate Prelungeste performana copiatorului Imprimarea pe ambele parti Perioada mai lunga de pastrare a documentelor Procesul de fabricare al Double A se bazeaza pe folosirea materiilor prime ce pot fi cultivate, pastrate si generate, fara a veni in conflict cu natura. Iata cateva caracteristici tehnice ce confirma calitatea hartiei Double A. Folosita n peste 130 de tari, Double A este recunoscuta mondial ca una dintre cele mai de calitate hartii. Campania ""Work Smart, Play Hard"", dezvoltata impreuna cu trupa OK GO, confirma faptul ca Double A este o companie care stie sa ramna n pas cu vremurile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Double A Hartie copiator A4 Everyday, 70 g/mp, 500 coli/top, 300 topuri/palet de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Double A Hartie copiator A4 Everyday, 70 g/mp, 500 coli/top, 300 topuri/palet sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.