Double A A4, 80g/mp, 500 coli/top, clasa A DA-A4-80500

20.50 lei
(1 magazin)
    Hartie pentru copiator/copiatoare, fax/faxuri, imprimanta/imprimante inkjet/laser.     Calitate foarte buna, clasa A.     Pentru echipamente multifunctionale,copiatoare, faxuri, imprimante.     Cu suprafata neteda si grad ridicat de alb pentru un contrast de imprimare ridicat.     Opacitate ridicata a hartiei; netezime excelenta a hartiei.     Format: A4.     Gramaj: 80 gr/mp. & ...

Descriere


Double A A4, 80g/mp, 500 coli/top, clasa A DA-A4-80500

    Hartie pentru copiator/copiatoare, fax/faxuri, imprimanta/imprimante inkjet/laser.     Calitate foarte buna, clasa A.     Pentru echipamente multifunctionale,copiatoare, faxuri, imprimante.     Cu suprafata neteda si grad ridicat de alb pentru un contrast de imprimare ridicat.     Opacitate ridicata a hartiei; netezime excelenta a hartiei.     Format: A4.     Gramaj: 80 gr/mp.     Ambalare: 500 coli/top.     Double A este o hârtie premium, foarte apreciata pentru calitatea si performanta superioara si natura sa ecologica.     Hartia de copiator Double A de calitate superioara, a aparut în anul 2000 si a fost prima hartie de copiator de marca pentru consumatori si principala marca din Thailanda timp de 10 ani consecutiv, datorita calitatii sale si a unui program de comunicare de marketing constant si inovativ:     „Fara blocaje de hartie … Fara stres”.     Rezultatul a peste 25 de ani de cercetare si dezvoltare, arborele de eucalipt hibrid al Double A, care creste rapid si este compatibil cu conditiile solului si conditiilor climatice, este cunoscut astazi sub numele de arborele de Hartie Double A.     A fost plantat pana in prezent pe parcele nefolosite de peste 1.5 milioane de agricultori la nivel national, prin programul „Hartie din Arborii Plantati” sau HAP.     Continutul ridicat de fibre al arborilor (30 milioane fibre per grame) este o caracteristica unica ce face ca Double A sa aiba:     Suprafat neteda;     Densitate ridicata;     Opacitate ridicata;     Continut scazut de cenusa;     Stratificare buna.     Procesul de fabricare al Double A se bazeaza pe folosirea materiilor prime ce pot fi cultivate, pastrate si generate, fara a veni in conflict cu natura.     

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Double A A4, 80g/mp, 500 coli/top, clasa A DA-A4-80500 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Double A A4, 80g/mp, 500 coli/top, clasa A DA-A4-80500 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.