Dorsal ELISIR 2000 SLEEP DRY COTTON 160x200cm

5 281.00 lei
(1 magazin)
Salteaua Elisir 2000 ofera doua suprafete de contact ce se pot folosi: una compusa din Natur Memory ce se automodeleaza eliberand presiunea astfel incat corpul sa se poata relaxa. Cealalta parte ofera toata caracateristicile Mousse Gel de autoreglare a caldurii si permeabilitate. Dotarea suprafetei saltelei pe ambele parti cu profil special piramidal favorizeaza adaptarea anatomica si contribuie la cresterea nivelului de permeabilitate. Salteaua ideală este cea care încorporează ...

Descriere


Dorsal ELISIR 2000 SLEEP DRY COTTON 160x200cm

Salteaua Elisir 2000 ofera doua suprafete de contact ce se pot folosi: una compusa din Natur Memory ce se automodeleaza eliberand presiunea astfel incat corpul sa se poata relaxa. Cealalta parte ofera toata caracateristicile Mousse Gel de autoreglare a caldurii si permeabilitate. Dotarea suprafetei saltelei pe ambele parti cu profil special piramidal favorizeaza adaptarea anatomica si contribuie la cresterea nivelului de permeabilitate. Salteaua ideală este cea care încorporează caracteristicile fizice și obiceiurile de dormit ale fiecăruia dintre noi. Pentru a alege propria saltea este esențial să se măsoare / aprecieze confortul pe care il cauți.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dorsal ELISIR 2000 SLEEP DRY COTTON 160x200cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dorsal ELISIR 2000 SLEEP DRY COTTON 160x200cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.