Donna Karan Be Tempted Eau de Parfum 30 ml

Există ispite cărora e păcat să le reziști. Apa de parfum DKNY Be Tempted este una dintre acestea. Cedați-i și lăsați-vă purtată de senzualitatea parfumului, cu care vă veți simți sexy în orice situație. Nu uitați că fructele interzise au cel mai bun gust. un parfum floral, cu accente de fructe roșii și de vanilie pentru femeia care vrea să se simtă seducătoare pentru toată ziua, dar și la evenimente deosebite Compoziția parfumului Jo ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Donna Karan Be Tempted Eau de Parfum 30 ml

Există ispite cărora e păcat să le reziști. Apa de parfum DKNY Be Tempted este una dintre acestea. Cedați-i și lăsați-vă purtată de senzualitatea parfumului, cu care vă veți simți sexy în orice situație. Nu uitați că fructele interzise au cel mai bun gust.

  • un parfum floral, cu accente de fructe roșii și de vanilie
  • pentru femeia care vrea să se simtă seducătoare
  • pentru toată ziua, dar și la evenimente deosebite

Compoziția parfumului
Jocul ispitelor debutează cu tonuri de fructe roșii și de mere, superb completate de lemn dulce și de lămâie. În inima parfumului vă îmbată combinația de trandafiri și violete, înviorată de prospețimea florilor de portocal. Finalul aparține acordurilor de vanilie delicată, de smirnă exotică și de paciuli.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în anul 2016. Pe lângă compoziția ispititoare, se remarcă și flaconul superb, în formă de măr, în jurul căruia stă încolăcit un șarpe.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Donna Karan Be Tempted Eau de Parfum 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Donna Karan Be Tempted Eau de Parfum 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.