Domo DO239S

Puteți avea întotdeauna un aspirator ușor de mână, fără fir, cu performanțe surprinzătoare într-un corp mic, păstrând nu numai casa, ci și mașina curată. Vă puteți aspira cu ușurință animalele de companie sau puteți ridica firimituri din bucătărie sau puteți aspira o pânză de păianjen în colțul camerei. Motorul BLDC controlat digital reușește să producă până la 120 W de putere și creează un aspirator care merită ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Domo DO239S

Puteți avea întotdeauna un aspirator ușor de mână, fără fir, cu performanțe surprinzătoare într-un corp mic, păstrând nu numai casa, ci și mașina curată. Vă puteți aspira cu ușurință animalele de companie sau puteți ridica firimituri din bucătărie sau puteți aspira o pânză de păianjen în colțul camerei. Motorul BLDC controlat digital reușește să producă până la 120 W de putere și creează un aspirator care merită chiar și o clasă de modele superioare de aspiratoare cu tije. Filtrul HEPA, ascuns de murdăria grosieră în spatele unui filtru solid din oțel inoxidabil, are grijă de filtrarea prafului, alergenilor, mucegaiurilor și a altor microorganisme. Aspiratorul mai vine cu un suport practic de încărcare, o duză subțire pentru aspirarea locurilor greu accesibile și o duză cu perie de praf pentru curățarea tapițeriei. - Indicator LED care indică starea bateriei și încărcarea - Mâner ergonomic, bine fixat - Încărcarea într-un suport elegant de sine stătător - Picioare moi anti-alunecare ale suportului Sistem de filtrare: - Filtru fin din oțel inoxidabil pentru murdărie grosieră - filtrare HEPA a impurităților fine, mucegaiului Parametri tehnici: - Tip de aspirator: aspirator de mana cu mini baterie - Design: fără sac - Alimentare: baterie Li-ion 10,8 V DC - Motor: motor BLDC controlat digital * - Volumul recipientului de praf: 0,15 l - Putere motor: 120 W - Vide de aspirare: 12 kPa - Debit aer: 10 l/s - 2 niveluri de putere de aspirare selectabile - Timp până la încărcare completă: 4 ore - Timp de aspirare: până la 28 min. ** - Dimensiuni dispozitiv (L x A x H): 42,5 x 6,5 x 6,8 cm - Greutate dispozitiv: 0,5 kg - Baterie: 10,8 V DC Li-Ion - Adaptor de încărcare: 100-240 V ~ 50/60 Hz, ieșire 15,0 V DC 0,5 A 7,5 W - Diametru conector adaptor: 5 mm - Lungime cablu adaptor: 180 cm * Motorul BLDC (motor unidirecțional fără carbon) funcționează pe principiul comutării electromagneților astfel încât să existe o mișcare de rotație. Rotorul se rotește complet fără contact doar prin pornirea și oprirea alternativă a magneților statori. Întregul curs este controlat digital. Datorită soluției fără carbon, frecarea, scânteile, producția excesivă de căldură sunt eliminate și nu există o astfel de uzură a motorului. ** Timpul de aspirare depinde de capacitatea curentă a bateriei și de încărcarea acesteia. La putere maximă, aspiratorul poate aspira aproximativ 10 minute.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Domo DO239S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Domo DO239S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.