Domicilio Plafoniera neagra cu LED OTA M

Plafoniera din colectia OTA este o alegere simpla si versatila care se va integra cu usurinta in orice idee de amenajare a spatiului vostru. Diametru (cm) 61 Inaltime (cm) 8,5 Necesita asamblare nu Culoare negru Material metal, plastic Sursa iluminat LED 72W 3000K Inclus da Cod MS40-CM-BK Culoarea reala poate fi usor diferita fata de cea din imagine. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Domicilio Plafoniera neagra cu LED OTA M

Plafoniera din colectia OTA este o alegere simpla si versatila care se va integra cu usurinta in orice idee de amenajare a spatiului vostru. Diametru (cm) 61 Inaltime (cm) 8,5 Necesita asamblare nu Culoare negru Material metal, plastic Sursa iluminat LED 72W 3000K Inclus da Cod MS40-CM-BK Culoarea reala poate fi usor diferita fata de cea din imagine.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Domicilio Plafoniera neagra cu LED OTA M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Domicilio Plafoniera neagra cu LED OTA M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.