Dolce & Gabbana Dolce Peony EDP 75 ml

de la 238,00 lei (3 magazine)
Dolce Peony de la Dolce & Gabbana este un parfum lansat in 2019. Creatorul din spatele acestui parfum este Christophe Raynaud. Compozitie: Note de varf: bergamota, ciclama, para asiatica, piper roz; Note de mijloc: bujor, frezie, trandafir bulgaresc; Note de baza: ambroxan, corcoduse, miere, patchouli; Categorie olfactiva: Floral - Fructat - Gurmand. Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspet ...

Descriere


Dolce & Gabbana Dolce Peony EDP 75 ml

Dolce Peony de la Dolce & Gabbana este un parfum lansat in 2019. Creatorul din spatele acestui parfum este Christophe Raynaud. Compozitie: Note de varf: bergamota, ciclama, para asiatica, piper roz; Note de mijloc: bujor, frezie, trandafir bulgaresc; Note de baza: ambroxan, corcoduse, miere, patchouli; Categorie olfactiva: Floral - Fructat - Gurmand. Notele de varf Sunt mai volatile si, de aceea, sunt primele pe care le mirosim intr-o combinatie. In general sunt usoare si proaspete. Intensitatea dispare dupa aproximativ 10-15 minute. Notele de mijloc Se fac simtite dupa cele de varf, constituie esenta parfumului, unele chiar mentinandu-se prezente o vreme mai indelungata. Note de baza Sunt grele si bogate, avand persistenta cea mai indelungata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dolce & Gabbana Dolce Peony EDP 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dolce & Gabbana Dolce Peony EDP 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.