DOBE Suport / stand pentru controller PlayStation PS5, design slim, portabil, alb

25.82 lei (1 magazin)
Suport / stand DOBE pentru controller PlayStation PS5, design slim, portabil, alb Suportul pentru maneta PlayStation-ului, este ideal pentru momentele când nu te joci însa doresti ca maneta ta sa stea într-un suport/stand. Datorita design-ului slim si compact acesta nu ocupa mult spatiu fiind usor de plasat pe birou sau pe masa. Când consola este plasata pe suport mufa de încarcare ramâne accesibila, astfel poate fi pusa si la încarcat fara probleme. Specificatii: ...

Descriere


DOBE Suport / stand pentru controller PlayStation PS5, design slim, portabil, alb

Suport / stand DOBE pentru controller PlayStation PS5, design slim, portabil, alb

Suportul pentru maneta PlayStation-ului, este ideal pentru momentele când nu te joci însa doresti ca maneta ta sa stea într-un suport/stand. Datorita design-ului slim si compact acesta nu ocupa mult spatiu fiind usor de plasat pe birou sau pe masa.
Când consola este plasata pe suport mufa de încarcare ramâne accesibila, astfel poate fi pusa si la încarcat fara probleme.

Specificatii:
Dimensiuni: 113 x 73 x 57mm
Material: ABS

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DOBE Suport / stand pentru controller PlayStation PS5, design slim, portabil, alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DOBE Suport / stand pentru controller PlayStation PS5, design slim, portabil, alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.