DOBE Kit / Set gaming 5 in 1 pentru Playstation PS4 / Slim / Pro

128.75 lei
(1 magazin)
Pachet de gaming 5 in 1 DOBE pentru Playstation PS4 / Slim / Pro Acest pachet include un dock de incarcare dual pentru a te tine mereu incarcat si mai mult timp in joc, 2 seturi de protectii din silicon pentru thumbstick, o pereche de casti gaming stereo cu microfon de inalta sensibilitate si cablu de incarare de 80 cm. Toate aceste accesorii fac din acest kit un pachet valoros pentru orice gamer. Cu dock-ul de incarcat ramai in joc mai mult timp pentru a te bucura de experienta de gam ...

Descriere - DOBE Kit / Set gaming 5 in 1 pentru Playstation PS4 / Slim / Pro


Pachet de gaming 5 in 1 DOBE pentru Playstation PS4 / Slim / Pro
Acest pachet include un dock de incarcare dual pentru a te tine mereu incarcat si mai mult timp in joc, 2 seturi de protectii din silicon pentru thumbstick, o pereche de casti gaming stereo cu microfon de inalta sensibilitate si cablu de incarare de 80 cm. Toate aceste accesorii fac din acest kit un pachet valoros pentru orice gamer.
Cu dock-ul de incarcat ramai in joc mai mult timp pentru a te bucura de experienta de gaming la maxim, iar cele 2 setur de protectii dn silicon pentru thumbstick iti dau o senzatie placuta la atingerea joystick-urilor. Pe langa acestea, in pachet ai castile de gaming cu microfon de inalta sensibilitate pentru a conversa cu partenerul de joc strategiile unei victorii.

Specificatii:
- Compatibil cu Playstation PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro
- Material: ABS de inalta calitate
- Compatibiliate casti: Playstation PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro / Xbox One / Nintendo Switch

Pachetul include:
- O pereche de casti gaming cu microfon
- Dock de incarcare dual
- Suport de depozitare a jocurilor
- 2 seturi de protectii din silicon pentru thumbstick
- 1 cablu incarcare de 80 cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DOBE Kit / Set gaming 5 in 1 pentru Playstation PS4 / Slim / Pro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DOBE Kit / Set gaming 5 in 1 pentru Playstation PS4 / Slim / Pro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.