DOBE Incarcator dual charging dock cu indicator LED display pentru Playstation PS4 / Slim / Pro, negru

82.95 lei
(1 magazin)
Incarcatorul dock de la DOBE va mentine mereu incarcate controller-ele dumneavoastra pentru a va bucura de un joc indelungat. Datorita display-ului cu indicator LED este mult mai simplu sa afli cand controller-ul este incarcat complet si gata de actiune. Acest incarcator dock suporta incarcarea simultana a doua dispozitive pentru a va bucura de experienta unui joc in 2 cat mai mult timp. Specificatii: - Compatibil cu Playstation PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro - Incarca 2 controllere PS4 in ...

Descriere


DOBE Incarcator dual charging dock cu indicator LED display pentru Playstation PS4 / Slim / Pro, negru

Incarcatorul dock de la DOBE va mentine mereu incarcate controller-ele dumneavoastra pentru a va bucura de un joc indelungat. Datorita display-ului cu indicator LED este mult mai simplu sa afli cand controller-ul este incarcat complet si gata de actiune. Acest incarcator dock suporta incarcarea simultana a doua dispozitive pentru a va bucura de experienta unui joc in 2 cat mai mult timp.

Specificatii:
- Compatibil cu Playstation PS4 / PS4 Slim / PS4 Pro
- Incarca 2 controllere PS4 in acelasi timp, suporta incarcare simultana
- Indicator LED: Rosu - Incarcare / Verde - Incarcare completa
- Material: ABS de inalta calitate

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DOBE Incarcator dual charging dock cu indicator LED display pentru Playstation PS4 / Slim / Pro, negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DOBE Incarcator dual charging dock cu indicator LED display pentru Playstation PS4 / Slim / Pro, negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.