DLF Trifolium Seminte gazon seceta Turfline Waterless, 1kg - TVTC-25

Gama de semințe de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai bună calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările. Gazonul Water Less, datorită componentei principale –  Festuca arundinacea , dispune de cel mai adânc sistem radicular, facilitând absorbția apei dintr-o suprafață mai mare a solului, ceea ce îi asigură plantei cantitatea necesară de apă în peri ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


DLF Trifolium Seminte gazon seceta Turfline Waterless, 1kg - TVTC-25

Gama de semințe de gazon Turfline utilizează doar semințe de iarbă de cea mai bună calitate, folosind soluții inovatoare pentru a asigura un covor de iarbă cu cele mai bune performanțe, adecvat pentru toate utilizările.

Gazonul Water Less, datorită componentei principale – Festuca arundinacea, dispune de cel mai adânc sistem radicular, facilitând absorbția apei dintr-o suprafață mai mare a solului, ceea ce îi asigură plantei cantitatea necesară de apă în perioadele secetoase. În compoziția gazonului Water Less este inclus și Lolium perenne, o componentă cu înființare rapida , care protejează plantele cu creștere lentă din gazon de invazia buruienilor. Lolium perenne va dispărea treptat, fiind înlocuit de ierburile cu rezistență la secetă. Perioada de tranziție poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de climă.

Perioada optimă de semănat este primăvara devreme sau la sfârșitul verii.

Norma de semănat : aproximativ 3 kg/ 100 mp

Ambalaj : 1 kg

GamadesemințedegazonTurflineutilizeazădoarsemințedeiarbădeceamaibunăcalitate,folosindsoluțiiinovatoarepentruaasigurauncovordeiarbăcucelemaibuneperformanțe,adecvatpentrutoateutilizările.

GazonulWaterLess,datorităcomponenteiprincipale– Festucaarundinacea,dispunedecelmaiadâncsistemradicular,facilitândabsorbțiaapeidintr-osuprafațămaimareasolului,ceeaceîiasigurăplanteicantitateanecesarădeapăînperioadelesecetoase.ÎncompozițiagazonuluiWaterLessesteinclusșiLoliumperenne,ocomponentăcuînființarerapida,careprotejeazăplantelecucreșterelentădingazondeinvaziaburuienilor.Loliumperennevadispăreatreptat,fiindînlocuitdeierburilecurezistențălasecetă.Perioadadetranzițiepoatefimailungăsaumaiscurtă,înfuncțiedeclimă.

Perioadaoptimădesemănatesteprimăvaradevremesaulasfârșitulverii.

Normadesemănat: aproximativ3kg/100mp

Ambalaj: 1kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DLF Trifolium Seminte gazon seceta Turfline Waterless, 1kg - TVTC-25 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DLF Trifolium Seminte gazon seceta Turfline Waterless, 1kg - TVTC-25 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.