DJI Wireless Thumb Controller P39 for Ronin

525.98 lei
(1 magazin)
DJI Wireless Thumb Controller pentru Ronin si Ronin-M. Controller-ul wireless de la DJI poate fi folosit atat cu Ronin dar si cu Ronin-M pentru o folosire mai usoara de catre un singur operator. Un stick sensibil la presiune va permite sa schimbati rapid setarile, viteza si directia gimbal-ului printr-o miscare a degetului. Puteti sa vedeti statusul curent si sa navigati in meniu cu ajutorul ecranului OLED. Pentru review-uri ale utilizatorilor, accesati urmatorul link bhphotovideo.com. ...

Descriere


DJI Wireless Thumb Controller P39 for Ronin

DJI Wireless Thumb Controller pentru Ronin si Ronin-M. Controller-ul wireless de la DJI poate fi folosit atat cu Ronin dar si cu Ronin-M pentru o folosire mai usoara de catre un singur operator. Un stick sensibil la presiune va permite sa schimbati rapid setarile, viteza si directia gimbal-ului printr-o miscare a degetului. Puteti sa vedeti statusul curent si sa navigati in meniu cu ajutorul ecranului OLED. Pentru review-uri ale utilizatorilor, accesati urmatorul link bhphotovideo.com. Frecventa de operare: 2.415 GHz ~ 2.454 GHz; Distanta de transmisie: 200 ft. (60 m); Autonomie baterie: 18 h(20h in standby); Voltaj Baterie: 3.7 V; capacitate:1150 mAh; Greutate: 50 g; Dimensiune:68×36×23 mm; Display: White OLED, 0.96 inch   1x Thumb Controller; 1x Quick Release Accessory Mount; 1x Micro-USB Cable; 1x Step-down Adapter; 1x external Receiver; 1x 4-pin Cable; 1x Adhesive Pad.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI Wireless Thumb Controller P39 for Ronin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI Wireless Thumb Controller P39 for Ronin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.