DJI Transmitter / Remote Controller for Inspire 1 Quadcopter

Transmitatoul de la DJI pentru quadcopterul Inspire 1 este folosit pentru a opera aparatul de zbor si pentru a controla gimbalul. Puteti de asemenea sa folositi doua transmitatoare cu un quadcopter pentru a permite unuia dintre operatori sa piloteze iar celui de-al doilea sa se concentreze pe controlarea camerei. Are un port mini-HDMI (tip C) pentru conectarea unui monitor FPV sau ochelari FPV; in plus, are un port USB tip A pentru conectarea dispozitivului mobil atunci cand se foloses ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


DJI Transmitter / Remote Controller for Inspire 1 Quadcopter

Transmitatoul de la DJI pentru quadcopterul Inspire 1 este folosit pentru a opera aparatul de zbor si pentru a controla gimbalul. Puteti de asemenea sa folositi doua transmitatoare cu un quadcopter pentru a permite unuia dintre operatori sa piloteze iar celui de-al doilea sa se concentreze pe controlarea camerei. Are un port mini-HDMI (tip C) pentru conectarea unui monitor FPV sau ochelari FPV; in plus, are un port USB tip A pentru conectarea dispozitivului mobil atunci cand se foloseste aplicatia Inspire. Transmitatorul foloseste banda de 2.4 GHz pentru controlul semnalului, iar in plus este un radio de 5.8 GHz care permite ca doua controllere sa fie legate impreuna pentru zborul cu doi operatori. In modul cu doi operatori, transmitatorul "master" este folosit de pilot in timp ce transmitatorul "slave" este folosit de operatorul camerei pentru a opera camera manual. Atentie! Consultati manualul de instructiuni inainte de a conecta transmitatorul. Pentru recenzii ale utilizatorilor din intreaga lume, accesati urmatorul linkbhphotovideo.com. Include baterie de 6000mAh, butoane dedicate pentru captura video si foto; buton pentru controlul gimbalului; suport tableta inclus. Include baterie de 6000mAh, butoane dedicate pentru captura video si foto; buton pentru controlul gimbalului; suport tableta inclus.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI Transmitter / Remote Controller for Inspire 1 Quadcopter de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI Transmitter / Remote Controller for Inspire 1 Quadcopter sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.