DJI Set de protectie pentru elice Spark

de la 152.99 lei (3 magazine)
Inovatie in tehnologie In ultimii ani, la nivel international, dronele se afla in mod constant in topul tehnologiilor care inoveaza, trecand de la hobby la nivelul de tehnologie mainstream in multiple domenii de activitate.  In 2016 in topul celor mai dorite gadget-uri, dronele sunt pe locul 9 ceea ce inseamna ca reprezinta un interes major pentru publicul larg, fiind in continua crestere. Bun venit in era Viziunii Acum, zborul este pentru oricine.  Noile tehnologii DJI ...

Descriere


DJI Set de protectie pentru elice Spark

Inovatie in tehnologie

In ultimii ani, la nivel international, dronele se afla in mod constant in topul tehnologiilor care inoveaza, trecand de la hobby la nivelul de tehnologie mainstream in multiple domenii de activitate. 
In 2016 in topul celor mai dorite gadget-uri, dronele sunt pe locul 9 ceea ce inseamna ca reprezinta un interes major pentru publicul larg, fiind in continua crestere.


Bun venit in era Viziunii

Acum, zborul este pentru oricine. 
Noile tehnologii DJI ofera zboruri captivante in deplina siguranta. Doar printr-o simpla atingere drona este sus pe cer, prin urmarire activa subiectul este filmat in timpul zborului, viteza maxima este ideala pentru a participa la competitiile sportive, iar distractia este fara limite cand durata zborului este maxima.
Accesoriile pentru dronele DJI ofera siguranta si confort pentru un zbor de neimaginat.


DJI, lider incontestabil pe cer

Daca ai achizitionat o minidrona DJI Spark iti oferim ca piesa de schimb sau de rezerva un set de elice mereu de ajutor in timpul experientelor tale aeronautice.


Garantie: 24 luni
Greutate: 9.5 g
Compatibilitate: DJI Spark
Dimensiuni: 266×266×55 mm


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI Set de protectie pentru elice Spark de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI Set de protectie pentru elice Spark sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.