DJI Ryze Tello Combo Boost (powered by)

Noua drona de la DJI aduce in atentia publicului limbajul de programare. Poate fi utilizata atat de adulti, cat si de copii. Daca esti incepator in privinta pilotajului,  zborul este intuitiv cu ajutorul smartphone-ului. Sistemul de codarebrevetat de catre cei de la MIT le permite copiilor si adolescentilor sa invete elementele de baza din limbajul de programare in timp ce se distreaza cu drona. In cazul utilizatorilor experimentati, acestia pot creea aplicatii noi software pent ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


DJI Ryze Tello Combo Boost (powered by)

Noua drona de la DJI aduce in atentia publicului limbajul de programare. Poate fi utilizata atat de adulti, cat si de copii. Daca esti incepator in privinta pilotajului,  zborul este intuitiv cu ajutorul smartphone-ului.

Sistemul de codarebrevetat de catre cei de la MIT le permite copiilor si adolescentilor sa invete elementele de baza din limbajul de programare in timp ce se distreaza cu drona.

In cazul utilizatorilor experimentati, acestia pot creea aplicatii noi software pentru drona DJI Tello prin intermediul aplicatiei Tello SDK.

Caracteristici:

Aplicatia Tello – o aplicatie intuitiva care transforma orice zbor cu drona intr-o experienta unica

Tehnologia de zbor DJI – lider de piata, furizeaza produse calitative pentru o experienta sigura

Compatibilitatea cu radiocomanda* – Control total si comenzi instantanee (*aceste produse pot fi achiztionate optional)

Ochelari VR Compatibili* – Tehnologie de ultima generatie care iti garanteaza o priveliste minunata! (*aceste produse pot fi achiztionate optional)

Aterizare si decolare automata – cu o singura atingere.

Protectia bateriilor – alerte pentru baterie scazuta.

Aterizare sigura – aterizezi sigur, chiar daca se pierde conexiunea.

Sistem de pozitionare vizuala – pentru planare sigura.

Specificatii:

Drona DJI Tello se poate controla cu smartphone-ul sau tableta prin intermediul aplicatiei Tello, sau cu o radiocomanda legata de drona prin Bluetooth conectatat la aplicatia Tello.

Drona poate efectua 8 flip-uri diferite, poate plana mai jos sau mai sus prin intermediul functiei Bounce, sau poate inregistra automat in modul EZ Shots.

Aceasta drona poate fi ridicata atat in interior cat si in exterior (in conditii fara vant).

Acest produs nu este rezistent la apa.

Camera produsului este capabila atat de inregistrari video cat si de captura foto. Cu ajutorul  modului EZ Shots, utilizatorii pot urma 3 trasee diferite in timp ce se filmeaza.

Materialul inregistrat se poate stoca in telefonul/tableta Dvs. Aceste fisiere se pot exporta oricand este nevoie.

Drona nu are nevoie de card MicroSD

Distanta maxima de operare intre drona si radiocomanda pentru transmisie LIVE este de aproximativ 100m, aceasta distanta poate varia in functie de mediul in carezboara drona.

Incarcarea bateriei se face cu ajutorul sloului USB, sau puteti incarca simultan maxim 3 baterii cu ajutorul unui charging hub.

Se recomanda sa NU schimbati bateria in timp ce drona este in functiune, exista posibilitatea sa pierdeti materialul inregistrat.

Elicile se pot schimba cu usurinta, inlocuindu-le pe cele existente cu cele noi. Atentie la elici, unele se invart conform acelor de ceasornic, celelalte se vor invarti invers. Elicile sunt marcate corespunzator, in asa fel incat sa poata fi montate cu usurinta (acest aspect este prevazut si in manualul de utilizare). Daca elicile sunt pozitionate gresit, drona nu se va ridica de la sol.

Puteti face update la Firmware prin intermediul aplicatiei Tello. In cazul in care update-ul esueaza, puteti conecta din nou drona la aplicatie si sa urmati aceeasi procedura.

Momentan, orice update pentru acest tip de drona nu poate fi realizabil prin intermediul unui computer, se face doar din aplicatie.

Accesoriile compatibile la momentul de fata cu drona DJI Tello sunt: Controller Bluetooth Gamesir sau Controller Apple MFi.

Platforma de programare suportata de acest device este “SCRATCH”. In viitorul apropiat vor fi disponibile mai multe

5MP, Filmare HD720P.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI Ryze Tello Combo Boost (powered by) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI Ryze Tello Combo Boost (powered by) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.