DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo

8 499.99 lei (1 magazin)
Mavic 2 PROMavic 2 PRO cu Hasselblad CameraFabricate in Suedia, camerele Hasselblad sunt renumite pentru designul lor ergonomic, calitatea imaginii necompromisa si mestesugul suedez. Din 1941, camerele Hasselblad au capturat unele dintre cele mai bune imagini din lume – inclusiv prima aterizare pe luna.Co-proiectat in parteneriat cu Hasselblad dupa doi ani de cercetari neobosite, Mavic 2 Pro vine echipat cu noua camera Hasselblad L1D-20c. L1D-20c dispune de tehnologia Hasselblad Hass ...

Descriere


DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo

Mavic 2 PROMavic 2 PRO cu Hasselblad CameraFabricate in Suedia, camerele Hasselblad sunt renumite pentru designul lor ergonomic, calitatea imaginii necompromisa si mestesugul suedez. Din 1941, camerele Hasselblad au capturat unele dintre cele mai bune imagini din lume – inclusiv prima aterizare pe luna.Co-proiectat in parteneriat cu Hasselblad dupa doi ani de cercetari neobosite, Mavic 2 Pro vine echipat cu noua camera Hasselblad L1D-20c. L1D-20c dispune de tehnologia Hasselblad Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) de la Hasselblad. Ajutand utilizatorii sa capteze fotografii superbe de 20 de megapixeli in detalii uimitoare.Senzor CMOS de 1 inchSenzorul CMOS de 1 inci are o zona activa de detectare de patru ori mai eficienta decat originalul Mavic Pro. Senzorul mare inseamna, de asemenea, o performanta mai buna in medii cu lumina scazuta, cu o gama ISO mai extinsa, ISO max ridicat de la 3200 la 12800.10-biti Dlog-M Profile de culoareMavic 2 Pro suporta un profil de culoare Dlog-M pe 10 biti, care ofera o gama dinamica mai mare pentru o mai mare flexibilitate in camera de clasificare. Sistemul inregistreaza peste 1 miliard de culori (in comparatie cu cele 16 milioane de culori din tehnologiile traditionale de codare pe 8 biti). Acum puteti captura imagini detaliate atat la apus cat si la rasarit.HDR VideoCu suport 4K HDR pe 10 biti, Mavic 2 Pro poate fi conectat la un televizor de 4K cu HLG si va reda imediat imaginile cu tonurile de culoare potrivite. Cele mai luminoase evidentieri si contrastul crescut reprezinta ceea ce face ca videoclipul HDR sa fie atat de atragator.Apertura reglabilaMavic 2 Pro are apertura ajustabil de la f/2.8 la g/11. Imaginine vor fi de calitate exceptiloanali atat in lumina puternica cat si un foarte scazuta. Cand fotografiati in lumini scazuta, doar setati aperture la f/2.8 pentru a lasa mai multa lumina sa intre si veiti captura imaginea dorita la claritatea si lumina dorita. Intr-o lumina foarte puternica nu aveti decat sa setati aperture la f/11, asta va reduce viteza shutter-ului si va face ca videoruile sa fie mult fluente.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.