DJI Mavic 2 Fly More Kit

de la 1 599.36 lei (2 magazine)
DJI Mavic 2 Fly More Kit include o serie de accesorii suplimentare pentru dronele Mavic 2 Pro sau Mavic 2 Zoom. Cu aceste elemente la dispozitia dvs., puteti mari timpul pe care il veti petrece la locatie filmand cu Mavic 2. Baterii inteligente de zbor Veti primi doua baterii de zbor inteligente, fiecare avand o capacitate de 59.29 Wh. Fiecare baterie va poate alimenta drona Mavic 2 pentru inca 31 de minute de zbor. Un sistem integrat de management inteligent al bateriei monitorizeaz ...

Descriere


DJI Mavic 2 Fly More Kit

DJI Mavic 2 Fly More Kit include o serie de accesorii suplimentare pentru dronele Mavic 2 Pro sau Mavic 2 Zoom. Cu aceste elemente la dispozitia dvs., puteti mari timpul pe care il veti petrece la locatie filmand cu Mavic 2. Baterii inteligente de zbor Veti primi doua baterii de zbor inteligente, fiecare avand o capacitate de 59.29 Wh. Fiecare baterie va poate alimenta drona Mavic 2 pentru inca 31 de minute de zbor. Un sistem integrat de management inteligent al bateriei monitorizeaza starea fiecarei baterii si raporteaza in timp real. Adaptor baterie la Power Bank Daca celelalte dispozitive mobile (cum ar fi un smartphone sau o tableta) au nevoie de o reincarcare de urgenta, puteti utiliza acest adaptor pentru a converti o baterie Mavic 2 intr-un power bank (banca de alimentare) temporar de mare capacitate. Ca banca de alimentare, puteti utiliza cei doi conectori USB de tip A de pe adaptor pentru a va reincarca dispozitivele cu putere de iesire de pana la 10W. Incarcator de masina si charging hub Indiferent daca utilizati bateriile de zbor pentru a va pilota Mavic 2 sau pentru a va reincarca telefonul, va trebui sa le mentineti incarcate si gata de plecare. Multumita incarcatorului auto si hub-ului de incarcare a bateriei, puteti face exact acest lucru. Incarcatorul auto are o putere maxima de iesire de 80 W si o protectie de joasa tensiune pentru a va asigura ca va puteti reincarca bateria fara a impiedica pornirea masinii. Hubul de incarcare poate reincarca mai multe baterii in ordine in functie de nivelul de putere ramas. Aceasta inseamna ca mai intai primesc energie bateriile mai incarcate. Design-ul pliabil il face usor de carat dupa tine, iar cand este combinat cu incarcatorul de masina DJI sau cu incarcatorul de baterii, va puteti bucura de pana la patru porturi de incarcare. Elice cu zgomot redus Veti primi si patru elice cu zgomot redus care sunt menite sa inlocuiasca orice elice deteriorata pe Mavic 2. Sunt aceleasi tipuri de elice care sunt incluse in Mavic 2, oferindu-i un zbor mai silentios, o eficienta sporita si un timp de zbor extins. Geanta de umar Mavic 2 Conceputa special pentru Mavic 2 Pro sau Zoom, puteti utiliza aceasta geanta de umar pentru a transporta drona in sine si o serie de alte accesorii esentiale. Reviews utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com DJI Mavic 2 Fly More Kit; 2 x baterie inteligenta de zbor pentru Mavic 2; 1 x incarcator de masina pentru bateriile Mavic 2 Pro / Zoom; 1 x hub pentru incarcarea bateriilor Mavic 2 Pro / Zoom; 1 x adaptor baterie la Power Bank pentru bateriile Mavic 2 Pro / Zoom; 2 x perechi elice cu zgomot redus pentru Mavic 2; 1 x geanta pentru umar pentru Mavic 2 Pro / Zoom.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI Mavic 2 Fly More Kit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI Mavic 2 Fly More Kit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.