DJI H3-2D Gimbal Spare Damping Rubber- H3-2D / H3-3D Bucse Cauciuc Rezerva

16.66 lei
(1 magazin)
DJI Zenmuse H3-2D / H3-3D  Gimbal damping rubber este un kit de bucsi de rezerva confectionat din cauciuc, utilizat pentru amortizarea eventualelor  socuri asupra gimbalului montat pe multicopter . Pentru review-uri ale utilizatorilor, accesati bhphotovideo.com. Bucse de cauciuc pentru amortizare montura gimbal. Zenmuse H3-2D si H3-3D  Bucse de cauciuc pentru amortizare montura gimbal. ...

Descriere


DJI H3-2D Gimbal Spare Damping Rubber- H3-2D / H3-3D Bucse Cauciuc Rezerva

DJI Zenmuse H3-2D / H3-3D  Gimbal damping rubber este un kit de bucsi de rezerva confectionat din cauciuc, utilizat pentru amortizarea eventualelor  socuri asupra gimbalului montat pe multicopter . Pentru review-uri ale utilizatorilor, accesati bhphotovideo.com. Bucse de cauciuc pentru amortizare montura gimbal. Zenmuse H3-2D si H3-3D  Bucse de cauciuc pentru amortizare montura gimbal.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI H3-2D Gimbal Spare Damping Rubber- H3-2D / H3-3D Bucse Cauciuc Rezerva de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI H3-2D Gimbal Spare Damping Rubber- H3-2D / H3-3D Bucse Cauciuc Rezerva sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.