DJI Camera portabila cu stabilizare Gimbal 3 Axe Osmo Pocket, 4k, 12MP, negru

1 485.12 lei
(1 magazin)
Osmo Pocket utilizeaza cel mai mic arbore mecanic cu 3 axe DJI. In timp real, se regleaza precis pentru miscarile dumneavoastra, transformandu-va videoclipul handheld al apusului de aur sau al primilor pasi ai copilului intr-o scena asemanatoare filmului.Gimbal mecanic Inginerii nostri au dezvoltat un proces de fabricatie la scara mica pentru a obtine cel mai mic ghimbal cu 3 axe din istoria DJI.Sistem de racire fara zgomot Pentru o performanta foarte buna, Osmo Pocket benefi ...

Descriere


DJI Camera portabila cu stabilizare Gimbal 3 Axe Osmo Pocket, 4k, 12MP, negru

Osmo Pocket utilizeaza cel mai mic arbore mecanic cu 3 axe DJI. In timp real, se regleaza precis pentru miscarile dumneavoastra, transformandu-va videoclipul handheld al apusului de aur sau al primilor pasi ai copilului intr-o scena asemanatoare filmului.Gimbal mecanic Inginerii nostri au dezvoltat un proces de fabricatie la scara mica pentru a obtine cel mai mic ghimbal cu 3 axe din istoria DJI.Sistem de racire fara zgomot Pentru o performanta foarte buna, Osmo Pocket beneficiaza de o solutie de racire pasiva, fara ventilator, care risipeste uniform caldura, asigurand longevitate si performanta consistenta.Butoanele touchscreen incorporate ofera o experienta rapida, cu o singura mana de utilizator, permitandu-va sa alegeti modurile si sa reglati setarile in cateva intervale de timp.Osmo Pocket include un port universal. Aceasta interfata de expansiune multifunctionala conecteaza Osmo Pocket la telefonul dumneavoastra, precum si mai multe accesorii care va permite sa filmati in orice fel.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI Camera portabila cu stabilizare Gimbal 3 Axe Osmo Pocket, 4k, 12MP, negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI Camera portabila cu stabilizare Gimbal 3 Axe Osmo Pocket, 4k, 12MP, negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.