DJI BF2018 RSC 2 Gimbal Stabilizer Pro Combo

DJI RS 2 Pro Combo include mai multe accesorii suplimentare cu gimbalul RSC 2 pentru a asigura un flux de lucru mai comprehensiv. O adăugare de baza este sistemul de transmisie a imaginii DJI Ronin RavenEye, care permite transmisia video de 1080p la 100 metri de la gimbal cu o latență de numai 50 ms pentru o colaborare pe platoul de filmare. Celelalte accesorii suplimentare sunt un motor de focalizare, suport pentru telefon, două curele de focalizare și trei cabluri HDMI. De as ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


DJI BF2018 RSC 2 Gimbal Stabilizer Pro Combo

DJI RS 2 Pro Combo include mai multe accesorii suplimentare cu gimbalul RSC 2 pentru a asigura un flux de lucru mai comprehensiv. O adăugare de baza este sistemul de transmisie a imaginii DJI Ronin RavenEye, care permite transmisia video de 1080p la 100 metri de la gimbal cu o latență de numai 50 ms pentru o colaborare pe platoul de filmare. Celelalte accesorii suplimentare sunt un motor de focalizare, suport pentru telefon, două curele de focalizare și trei cabluri HDMI. De asemenea, sunt incluse o geanta de transport si un mini trepied metalic.

DJI RSC 2 este o reproiectare a gimbalului Ronin-SC cu o sarcină utilă de până la 3 kg. Motoarele sunt cu aproximativ 50% mai puternice. Vă rugăm să consultați cea mai recentă listă de compatibilitate a camerelor și obiectivelor de pe site-ul DJI. O caracteristica de baza a RSC 2 este desgin-ul pliabil, ce permite comutarea la modul underslung.

Capul gimbalului se pliază în jos de pe mâner, iar apoi puteți răsuci gimbalul și îl puteți folosi înclinat pentru cadre cu unghi mic, fără a fi nevoie să atașați sau să desprindeți nimic. Mânerul gimbalului rămâne integrat și are baterii încorporate care asigură un timp de funcționare de până la 14 ore. De asemenea, bateriile pot fi încărcate prin mâner în timp ce gimbalul este utilizat (cu excepția temperaturilor extreme ridicate / scăzute). Mânerul acceptă protocoale de încărcare rapidă PD și QC 2.0 și poate fi reîncărcat în aproximativ două ore folosind un încărcător rapid de 18 W, neinclus. Designul pliabil al gimbalului permite, de asemenea, transportul și depozitarea mai ușoară.

RSC 2 are, de asemenea, un ecran OLED alb-negru de 1" și are un cadran orizontal în față pentru ajustări de focalizare cu aceeași mână cu care țineți gimbalul. Pe fiecare parte a mânerului gimbalului este o montură NATO cu filete M4 pentru atașarea accesoriilor dedicate, cum ar fi un mâner opțional.

RSC 2 folosește algoritmul de stabilizare DJI Titan pentru a oferi o stabilizare îmbunătățită cu o netezime sporită. În aplicațiile cu obiective zoom de până la 100 mm, o caracteristică încorporată numită SuperSmooth completează algoritmul prin compensarea micromișcărilor și creșterea cuplului pentru a realiza mișcarea fluidă (este necesar un suport opțional pentru obiectiv).

RSC 2 folosește un sistem dublu de montare a camerei - Manfrotto plus Arca-Swiss, cu două plăci detașabile de eliberare rapidă (quick release). Pentru conținutul de pe rețelele sociale, gimbalul poate fi ajustat la apasarea unui buton pentru a vă poziționa camera în modul portret. RSC 2 permite un total de șase configurații diferite și vine cu o aplicație însoțitoare iOS / Android care oferă acces la funcții precum time-lapse, panoramă și Roll 360, care vă rotește camera continuu de-a lungul axei de rulare. Gimbalul acceptă, de asemenea, sistemul de transmisie opțional DJI RavenEye, care permite transmiterea video la distanță 1080p, urmărirea subiectului ActiveTrack 3.0 din gimbal și alte funcții.

Mai este inclus cu RSC 2 un mini trepied care se atașează la un filet de 1/4"-20 pe partea inferioară a mânerului de prindere pentru a funcționa ca un suport sau un mâner de extensie pentru manevrarea cu două mâini a gimbalului pentru anumite cadre. Sunt incluse și cabluri care permit controlul unor camere și funcții selectate direct de pe comenzile gimbalului.

Notă: DJI recomandă utilizarea numai a plăcilor dedicate de eliberare rapidă (quick release) Ronin pentru montarea unei camere și a unui încărcător USB de 18 W pentru reîncărcarea bateriei incluse.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, dji.com. Reviews utilizatori pe linkul bhphotovideo.com.

1 x Stabilizator gimbal DJI RSC2; 1 x Extended grip/trepied (Metal); 1 x cablu alimentare USB (40 cm); 1 x suport obiective; 2 x DJI R Multi-Camera Control Cable (USB Type-C 30 cm); DJI R Multi-Camera Control Cable (Sony Multi 30 cm); DJI R Multi-Camera Control Cable (Micro-USB 30 cm); DJI R Multi-Camera Control Cable (Mini-USB 30 cm); 2 x Hook-and-Loop Strap; 2 x suruburi D-Ring Camera Mounting 1/4"-20; 1 x suruburi 1/4"-20; 1 x Quick-Release Plate (Arca-Swiss/Manfrotto); 1 x Camera Riser; 1 x geanta de transport; 1 x suport de telefon; 1 x Focus Motor; 1 x Focus Motor Rod Mount Kit; 1 x Focus Gear Strip; 1 x transmitator de imagine; 1 x adaptor Cold Shoe la 1/4''-20; 1 x cablu alimentare USB-C (20 cm); 1 x cablu Mini-HDMI la HDMI (20 cm); 1 x cablu Mini-HDMI la Mini-HDMI (20 cm); 1 x cablu Mini-HDMI la Micro-HDMI (20 cm); 6 x suruburi M4 (10 mm); 1 x cheie Allen (3 mm); Garantie 12 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI BF2018 RSC 2 Gimbal Stabilizer Pro Combo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI BF2018 RSC 2 Gimbal Stabilizer Pro Combo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.