DJI Acumulator 5870mAh pentru Phantom 4 Pro

DJI Acumulator 5870mAh pentru Phantom 4 Pro
oferte de la
849.90 lei

(2 magazine)
Acumulatorul DJI are o capacitate de 5870mAh, este potrivit pentru drona DJI Phantom 4 Pro si iti ofera un timp de zbor de aproximativ 30 de minute.Acumulatorul iti permite sa vezi starea de incarcare, prin intermediul aplicatiei, si calculeaza timpul de zbor ramas. In timpul zborului, acumulatorul va trimite o notificare cand a atins capacitatea minima pentru o aterizare in siguranta. ...

Descriere - DJI Acumulator 5870mAh pentru Phantom 4 Pro


Acumulatorul DJI are o capacitate de 5870mAh, este potrivit pentru drona DJI Phantom 4 Pro si iti ofera un timp de zbor de aproximativ 30 de minute.Acumulatorul iti permite sa vezi starea de incarcare, prin intermediul aplicatiei, si calculeaza timpul de zbor ramas. In timpul zborului, acumulatorul va trimite o notificare cand a atins capacitatea minima pentru o aterizare in siguranta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI Acumulator 5870mAh pentru Phantom 4 Pro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI Acumulator 5870mAh pentru Phantom 4 Pro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.