DJI 1345s Quick-Release Props for Inspire 1 (Pair) 

40.46 lei
(1 magazin)
Elicele DJI 1345s Quick-Release pentru Inspire 1, una clockwise (CW) si una counterclockwise (CCW) se folosesc impreuna cu un adaptor pentru rotor Quick Release(nu este inclus). Aceasta parte se insurubeaza pe motor si ramane atasata de quadcopter. Consultati manualul de instructiuni pentru a va asigura ca inlocuiti corect elicea CW si CCW cu corespondentul corect. Instalarea incorecta a elicelor duce la desurubarea acestora in timpul zborului. Facute special pentru quadcopterul DJI In ...

Descriere


DJI 1345s Quick-Release Props for Inspire 1 (Pair) 

Elicele DJI 1345s Quick-Release pentru Inspire 1, una clockwise (CW) si una counterclockwise (CCW) se folosesc impreuna cu un adaptor pentru rotor Quick Release(nu este inclus). Aceasta parte se insurubeaza pe motor si ramane atasata de quadcopter. Consultati manualul de instructiuni pentru a va asigura ca inlocuiti corect elicea CW si CCW cu corespondentul corect. Instalarea incorecta a elicelor duce la desurubarea acestora in timpul zborului. Facute special pentru quadcopterul DJI Inspire 1, nu sunt recomandate pentru a fi instalate pe orice alt aparat. Pentru review-uri ale utilizatorilor, accesati bhphotovideo.com. Greutate: 90g DJI 1345s Quick-Release Props for Inspire 1 (Pair): CW Propeller & CCW Propeller.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DJI 1345s Quick-Release Props for Inspire 1 (Pair)  de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DJI 1345s Quick-Release Props for Inspire 1 (Pair)  sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.