Diptyque Orpheon EDP 75 ml

611.00 lei (1 magazin)
Proaspăt, floral, senzual, lemnos și bineînțeles unisex. Aceasta este o scurtă descriere a parfumului pe care parfumierul Olivier Pescheux l-a amestecat pentru aniversarea a 60 de ani a casei de parfumuri pariziene Diptyque. A găsit inspirație în viața de noapte a artiștilor și intelectualilor parizieni și a clubului de jazz Orpéhon - un favorit al fondatorilor Diptyque, care a fost situat lângă primul lor butic din Cartierul Latin din Paris în anii 1970. Parfumul a fos ...

Descriere


Diptyque Orpheon EDP 75 ml

Proaspăt, floral, senzual, lemnos și bineînțeles unisex. Aceasta este o scurtă descriere a parfumului pe care parfumierul Olivier Pescheux l-a amestecat pentru aniversarea a 60 de ani a casei de parfumuri pariziene Diptyque. A găsit inspirație în viața de noapte a artiștilor și intelectualilor parizieni și a clubului de jazz Orpéhon - un favorit al fondatorilor Diptyque, care a fost situat lângă primul lor butic din Cartierul Latin din Paris în anii 1970. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2021.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Diptyque Orpheon EDP 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Diptyque Orpheon EDP 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.