Dicota BASE XX B2 Negru 15.6

de la 82,99 lei (3 magazine)
Un rucsac foarte confortabil pentru calatorii cu laptop. Cureaua de fixare tine dispozitivul in mod constant. Compartimentul cu blocare va permite, de asemenea, sa depozitati alte articole fara teama de a le pierde. Buzunarele laterale va vor permite sa aveti intotdeauna la indemana apa sau o umbrela. Va fi perfect pentru munca la universitate sau la scoala. ...

Descriere


Dicota BASE XX B2 Negru 15.6

Un rucsac foarte confortabil pentru calatorii cu laptop. Cureaua de fixare tine dispozitivul in mod constant. Compartimentul cu blocare va permite, de asemenea, sa depozitati alte articole fara teama de a le pierde. Buzunarele laterale va vor permite sa aveti intotdeauna la indemana apa sau o umbrela. Va fi perfect pentru munca la universitate sau la scoala.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dicota BASE XX B2 Negru 15.6 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dicota BASE XX B2 Negru 15.6 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.