DHS Set 2 flexoare cu numarare, rezistenta cu arc, manere ergonomice, Verde 529FSILC0001

32.00 lei (1 magazin)
Flexoare cu counter(numarare) sunt un echipament adecvat pentru intarirea musculaturii degetelor si a incheieturii. Sunt confectionati din material plastic foarte rezistent si opun rezistenta cu ajutorul unui arc. Manerele sunt ergonomice si permit exersarea zilnica a degetelor si a incheieturii. Contorul mecanic numara repetarile efectuate.   Caracteristici generale:   Functii: numararea exercitiilor Rezistenta pe baza de arc Manere ergonomice Dur ...

Descriere


DHS Set 2 flexoare cu numarare, rezistenta cu arc, manere ergonomice, Verde 529FSILC0001

Flexoare cu counter(numarare) sunt un echipament adecvat pentru intarirea musculaturii degetelor si a incheieturii. Sunt confectionati din material plastic foarte rezistent si opun rezistenta cu ajutorul unui arc. Manerele sunt ergonomice si permit exersarea zilnica a degetelor si a incheieturii. Contorul mecanic numara repetarile efectuate.
 
Caracteristici generale:
 
Functii: numararea exercitiilor
Rezistenta pe baza de arc
Manere ergonomice
Durabilitate sporita la umezeala si transpiratie
Numar bucati: 2
Culoare: Verde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DHS Set 2 flexoare cu numarare, rezistenta cu arc, manere ergonomice, Verde 529FSILC0001 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DHS Set 2 flexoare cu numarare, rezistenta cu arc, manere ergonomice, Verde 529FSILC0001 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.