DHS Minge gimnastica, 90 x 45 cm, PVC, tip aluna, maxim 200 kg, Verde

de la 75.01 lei (2 magazine)
Mingea pentru gimnastica tip aluna este o minge profesionala, fabricata dintr-un material plastic durabil si rezistent, cu capacitatea de sustinere a 200 de kg. Potrivite pentru exercitii de fitness generale, cardio si exercitii de recuperare. Pot fi folosite comercial si privat. Caracteristici generale: Material: PVC rezistent si durabil Dimensiune: 90 x 45 cm Inaltimea recomandata a sportivului: 155-195 cm Suprafata anti alunecare Sistem anti explozie/spargere, in ...

Descriere


DHS Minge gimnastica, 90 x 45 cm, PVC, tip aluna, maxim 200 kg, Verde

Mingea pentru gimnastica tip aluna este o minge profesionala, fabricata dintr-un material plastic durabil si rezistent, cu capacitatea de sustinere a 200 de kg. Potrivite pentru exercitii de fitness generale, cardio si exercitii de recuperare. Pot fi folosite comercial si privat.

Caracteristici generale:

Material: PVC rezistent si durabil
Dimensiune: 90 x 45 cm
Inaltimea recomandata a sportivului: 155-195 cm
Suprafata anti alunecare
Sistem anti explozie/spargere, in cazul presiunii excesive mingea va elibera usor aerul
Gandita pentru exercitii de fitness generale, cardio si exercitii de recuperare
Potrivit pentru uz comercial si privat
Greutatea maxima a sportivului: 200 kg
Culoare: Verde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DHS Minge gimnastica, 90 x 45 cm, PVC, tip aluna, maxim 200 kg, Verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DHS Minge gimnastica, 90 x 45 cm, PVC, tip aluna, maxim 200 kg, Verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.