DHS Minge gimnastica, 65 cm, PVC, maxim 200 kg, Albastru

73.00 lei (1 magazin)
Mingea de gimnastica este un produs profesional, fabricata dintr-un PVC durabil si rezistent pana la 200 de kg greutatea utilizatorului. Aceasta serie este produsa sub o varietate de dimensiuni si culori. Minge universala pentru gimnastica. Caracteristici generale: Diametru 55/65/75/85 cm Inaltimea recomandata a sportivului: 155-195 cm Material: PVC rezistent si durabil Suprafata anti alunecare Sistem anti explozie/spargere, in cazul presiunii excesive mingea va ...

Descriere


DHS Minge gimnastica, 65 cm, PVC, maxim 200 kg, Albastru

Mingea de gimnastica este un produs profesional, fabricata dintr-un PVC durabil si rezistent pana la 200 de kg greutatea utilizatorului. Aceasta serie este produsa sub o varietate de dimensiuni si culori.
Minge universala pentru gimnastica.

Caracteristici generale:

Diametru 55/65/75/85 cm
Inaltimea recomandata a sportivului: 155-195 cm
Material: PVC rezistent si durabil
Suprafata anti alunecare
Sistem anti explozie/spargere, in cazul presiunii excesive mingea va elibera usor aerul.
Gandita pentru exercitii de fitness generale, cardio si exercitii de recuperare.
Potrivit pentru uz comercial si privat
Greutatea maxima a sportivului: 200 kg
Culoare: Albastru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DHS Minge gimnastica, 65 cm, PVC, maxim 200 kg, Albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DHS Minge gimnastica, 65 cm, PVC, maxim 200 kg, Albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.