DHS Gantera reglabila, 43 x 22 x 19 cm, 25 kg, otel, Negru

de la 545.30 lei (2 magazine)
Gantera reglabila 5 kg - 25 kg permite realizarea exercitiilor pentru intarirea partii superioare a corpului.Ofera un timp scurt necesar reglarii greutatii. Necesita doar rasucirea manerului de reglare a greutatii. Este compacta si usor de depozitat pe suport dedicat. Poate fi utilizata atat in sala de fitness cat si acasa. Manerul se poate rotii in ambele sensuri, 360 de grade cu miscare continua. Pachetul contine: 8 discuri metalice, bara, suport, manual de utilizare. Ca ...

Descriere


DHS Gantera reglabila, 43 x 22 x 19 cm, 25 kg, otel, Negru

Gantera reglabila 5 kg - 25 kg permite realizarea exercitiilor pentru intarirea partii superioare a corpului.Ofera un timp scurt necesar reglarii greutatii. Necesita doar rasucirea manerului de reglare a greutatii. Este compacta si usor de depozitat pe suport dedicat. Poate fi utilizata atat in sala de fitness cat si acasa.

Manerul se poate rotii in ambele sensuri, 360 de grade cu miscare continua. Pachetul contine: 8 discuri metalice, bara, suport, manual de utilizare.

Caracteristici generale:

Material: otel
Dimensiune: 43 x 22 x 19 cm
Greutate: 12.5 kg
Culoare: Negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DHS Gantera reglabila, 43 x 22 x 19 cm, 25 kg, otel, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DHS Gantera reglabila, 43 x 22 x 19 cm, 25 kg, otel, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.