DHS Covoras pentru yoga Exclusive Plus, 180 x 60 x 1.5 cm, cauciuc, Albastru 529FMATC0105

de la 125.00 lei (2 magazine)
Covorasul Yoga Exclusive Plus este un echipament profesional folosit pentru exercitiile la sol. Materialul din cauciuc sintetic este extrem de confortabil si rezistent la umezeala si transpiratie. Datorita spumei cu memorie de 15mm si suprafatei anti alunecare acest covoras este proiectat pentru exercitii repetate si cu intensitate crescuta, spre exemplu yoga, pilates sau aerobic. Disponibila in mai multe culori.   Caracteristici generale:   Material: cauci ...

Descriere


DHS Covoras pentru yoga Exclusive Plus, 180 x 60 x 1.5 cm, cauciuc, Albastru 529FMATC0105

Covorasul Yoga Exclusive Plus este un echipament profesional folosit pentru exercitiile la sol. Materialul din cauciuc sintetic este extrem de confortabil si rezistent la umezeala si transpiratie. Datorita spumei cu memorie de 15mm si suprafatei anti alunecare acest covoras este proiectat pentru exercitii repetate si cu intensitate crescuta, spre exemplu yoga, pilates sau aerobic. Disponibila in mai multe culori.
 
Caracteristici generale:
 
Material: cauciuc sintetic
Dimensiune: 180 x 60 cm
Grosime: 1.5 cm
Pentru uz profesional
Material moale si rezistent.
Rezistent la transpiratie si umezeala
Spuma cu memorie
Suprafata anti alunecare
Culoare: Albastru.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DHS Covoras pentru yoga Exclusive Plus, 180 x 60 x 1.5 cm, cauciuc, Albastru 529FMATC0105 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DHS Covoras pentru yoga Exclusive Plus, 180 x 60 x 1.5 cm, cauciuc, Albastru 529FMATC0105 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.