DHS 6307

593.00 lei
(1 magazin)
Banca de forta DHS 6307, banca de antrenamet este un echipament ce seamănă cu o bancă normală dar este gândită pentru efectuarea exercițiilor cu greutăți și/sau abdomene. Băncile de antrenament pot avea design diferit: fixe orizontal, fixe înclinate, fixe în poziția pliat, cu o poziție ajustabilă, cu două sau mai multe poziții ajustabile, cu suport pentru greutăți, etc. Într-o anumită limită, definiția unei bănci de antrenament se asociază și cu alte echipame ...

Descriere


DHS 6307

Banca de forta DHS 6307, banca de antrenamet este un echipament ce seamănă cu o bancă normală dar este gândită pentru efectuarea exercițiilor cu greutăți și/sau abdomene.

Băncile de antrenament pot avea design diferit: fixe orizontal, fixe înclinate, fixe în poziția pliat, cu o poziție ajustabilă, cu două sau mai multe poziții ajustabile, cu suport pentru greutăți, etc. Într-o anumită limită, definiția unei bănci de antrenament se asociază și cu alte echipamente conexe.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DHS 6307 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DHS 6307 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.