DeWALT DXPW007E

de la 5 200.00 lei (4 magazine)
DEWALT Masina de spalat cu presiune DXPW007E   Este dotata cu maner moale ce ofera o prindere confortabila, roti de transport cu diametrul de 200 mm, pompa ceramica cu piston axial, supapa de control integrata a presiunii incorporata in pompa, sistem mecanic - con - tije VRZ_TSS, pompa cu carcasa din alama, manometru.Actionata de un motor electric asincron, trifazat, cu protectie termica.Are functie de auto-amorsare (nu are nevoie de presiune).Detine aspirato ...

Descriere


DeWALT DXPW007E

DEWALT Masina de spalat cu presiune DXPW007E Este dotata cu maner moale ce ofera o prindere confortabila, roti de transport cu diametrul de 200 mm, pompa ceramica cu piston axial, supapa de control integrata a presiunii incorporata in pompa, sistem mecanic - con - tije VRZ_TSS, pompa cu carcasa din alama, manometru.Actionata de un motor electric asincron, trifazat, cu protectie termica.Are functie de auto-amorsare (nu are nevoie de presiune).Detine aspirator incorporat.Protejata de o carcasa din material plastic turnat incasabil.Conceputa pentru utilizarea de zi cu zi, in conditii de folosinta extreme.

Comutator rotativ este marcat in mod vizibil ON / OFF.

Caracteristici tehnice:
Presiune maxima: 230 bari.
Presiune nominala: 210 bari.
Debit maxim: 840 l / h.
Debit nominal: 14 L / min.
Puterea motorului: 7.4 kW.
Tip motor: 3 faze. 
Viteza motorului (RPM): 1450.
Tensiune: 400 V.Frecventa: 50 Hz.
Presiune maxima de admisie: 10 bari.
Temperatura maxima a apei: 60 C °.
Fabricat in: Italia.
Certificari (TUV / GS / CE): TUV.
Greutate 64 kg.
Dimensiuni ambalaj: L 705 mm x l 493 mm x H 740 mm. Accesorii: Pistol de inalta presiune: MV2009.Lance cu duza rotativa reglabila de presiune inalta si joasa. 
Furtun de inalta presiune intarit cu otel cu lungimea de 10 m.Rezervor de detergent

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DeWALT DXPW007E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DeWALT DXPW007E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.