Dero Detergent automat Ozon Roua Muntelui, 20kg, 200 spalari

de la 239.99 lei (2 magazine)
Dero Ozon+ are o formula eficienta cu oxigen activ care spulbera cele mai frecvente 99 de pete, oferind in acelasi timp hainelor tale prospetimea care dureaza mult, mult timp.Spalatul rufelor devine mai usor ca oricand.Puterea lui DERO este la fel de proaspata chiar si la temperaturi mici.Se economiseste energie, insa nu si la curatenie si emana prospetime din belsug. ...

Descriere


Dero Detergent automat Ozon Roua Muntelui, 20kg, 200 spalari

Dero Ozon+ are o formula eficienta cu oxigen activ care spulbera cele mai frecvente 99 de pete, oferind in acelasi timp hainelor tale prospetimea care dureaza mult, mult timp.Spalatul rufelor devine mai usor ca oricand.Puterea lui DERO este la fel de proaspata chiar si la temperaturi mici.Se economiseste energie, insa nu si la curatenie si emana prospetime din belsug.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dero Detergent automat Ozon Roua Muntelui, 20kg, 200 spalari de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dero Detergent automat Ozon Roua Muntelui, 20kg, 200 spalari sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.