Dermika Gold 24k Total Benefit crema lux de intinerire zona ochilor 15 ml

Dermika Gold 24k Total Benefit, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Dermika Gold 24k Total Benefit îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.Caracteristici:oferă zonei ochilor un aspect tinerescînviorează și netezește zona ochilorhidratează în profunzimenetezește liniile și ridurile finenetezește pielea, are efect de liftingCum se utilizează:Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dermika Gold 24k Total Benefit crema lux de intinerire zona ochilor 15 ml

Dermika Gold 24k Total Benefit, 15 ml, Creme și geluri pentru ochi pentru femei, Tratamentul pentru ochi Dermika Gold 24k Total Benefit îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.Caracteristici:oferă zonei ochilor un aspect tinerescînviorează și netezește zona ochilorhidratează în profunzimenetezește liniile și ridurile finenetezește pielea, are efect de liftingCum se utilizează:Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dermika Gold 24k Total Benefit crema lux de intinerire zona ochilor 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dermika Gold 24k Total Benefit crema lux de intinerire zona ochilor 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.