DermaSel Tratament pentru curatarea porilor

Ce este: Tratamentul pentru curatarea porilor contine un complex de minerale si extract de Propolis ce reduce vizibil porii si ajuta la reducerea rosetii, iritatiilor si a mancarimii, lasand tenul radiant si proaspat. Ce face: Aplicarea regulata a acestei fiole tratament, impreuna cu efectul astringent datorat extractului de hamamelis si functia de hidratare a complexului de minerale din Marea Moarta, concentratul DHB 400, imbunatateste structura tenului si ii confera un aspect rafinat ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


DermaSel Tratament pentru curatarea porilor

Ce este: Tratamentul pentru curatarea porilor contine un complex de minerale si extract de Propolis ce reduce vizibil porii si ajuta la reducerea rosetii, iritatiilor si a mancarimii, lasand tenul radiant si proaspat. Ce face: Aplicarea regulata a acestei fiole tratament, impreuna cu efectul astringent datorat extractului de hamamelis si functia de hidratare a complexului de minerale din Marea Moarta, concentratul DHB 400, imbunatateste structura tenului si ii confera un aspect rafinat. Are efecte anti-bacteriene si astringent, regleaza si mentine tenul tonifiat. Cum se utilizeaza: 1 fiola la 2 zile, se tamponeaza pe tenul demachiat. Recomandat persoanelor peste 30 ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DermaSel Tratament pentru curatarea porilor de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DermaSel Tratament pentru curatarea porilor sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.