Delock Conector SATA cu functia NSS si clema din plastic 65692

83,10 lei (1 magazin)
Acest conector este potrivit pentru unitati hard disk SATA sau SSD-uri. Tehnologia brevetata NSS (= tehnologie non-scratch SATA) are un mecanism cu arc integrat pe una din laturi, ceea ce asigura evacuarea hard disk-ului. Hard disk-ul trebuie sa fie fixat intr-un cadru, altfel conectorul va scoate prompt unitatea hard disk. Datorita tehnologiei NSS, conectorul este protejat la fiecare procedura de inserare, deoarece evita zgârierea contactelor. Mai mult, conectorul are o clema din pl ...

Descriere


Delock Conector SATA cu functia NSS si clema din plastic 65692

Acest conector este potrivit pentru unitati hard disk SATA sau SSD-uri. Tehnologia brevetata NSS (= tehnologie non-scratch SATA) are un mecanism cu arc integrat pe una din laturi, ceea ce asigura evacuarea hard disk-ului. Hard disk-ul trebuie sa fie fixat intr-un cadru, altfel conectorul va scoate prompt unitatea hard disk. Datorita tehnologiei NSS, conectorul este protejat la fiecare procedura de inserare, deoarece evita zgârierea contactelor.

Vezi fisa tehnica aici .

Specificatii
Conector1 x SATA 22 pini (NSS connector) >
1 x SATA 22 pini cu clema de plastic
• Protejeaza SSD sau HDD pana la 50.000 de cicluri de conectare
Tip surubM3
Dimensiuni (LxWxH)cca. 48,65 x 26,65 x 5,13 mm
Culoarenegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Delock Conector SATA cu functia NSS si clema din plastic 65692 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Delock Conector SATA cu functia NSS si clema din plastic 65692 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.