Dell PET340CEEM02

  Procesor Intel Xeon E-2224 Functionarea stabila si eficienta a serverului este garantata de configuratia cu procesorul Intel Xeon E-2224. Este un cip de litografie de 14 nm cu 4 nuclee si 4 fire. Acest procesor are la dispozitie 8 MB de Smart Cache, iar viteza de ceas este de 3,4 GHz in modul de baza si 4,6 GHz in modul turbo. Procesorul Intel Xeon E-2224 este un sistem profesional, dedicat aplicatiilor server. Poate functiona cu mai multe discuri si cu memorie ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Dell PET340CEEM02

 
Procesor Intel Xeon E-2224

Functionarea stabila si eficienta a serverului este garantata de configuratia cu procesorul Intel Xeon E-2224. Este un cip de litografie de 14 nm cu 4 nuclee si 4 fire. Acest procesor are la dispozitie 8 MB de Smart Cache, iar viteza de ceas este de 3,4 GHz in modul de baza si 4,6 GHz in modul turbo. Procesorul Intel Xeon E-2224 este un sistem profesional, dedicat aplicatiilor server. Poate functiona cu mai multe discuri si cu memorie RAM DDR4 de pana la 128 GB.

 
 
Capacitate de 600 GB - perfecta pentru aplicatii de baza

Serverul este echipat cu un HDD, ceea ce il face o solutie practic completa, care va fi imediat pregatita pentru configurare si functionare. Spatiul pe disc este de 600 GB - daca este necesar, poate fi marit sau modificat.

 
 
RAM de 16 GB DDR4 de inalta performanta

Functionarea lina a serverului este garantata de o configuratie eficienta cu 16 GB de memorie RAM DDR4. Aceasta este o rezerva de memorie adecvata pentru aplicatiile de server, in special pentru un server de fisiere, care este utilizat pentru arhivare si backup, precum si pentru multe alte aplicatii.

 
 
Grafica integrata

Serverul nu are o placa grafica separata, ci doar un sistem integrat. Este o solutie economica si destul de economisitoare de energie, care poate fi recomandata pentru serverele de birou.

 
 
Carcasa turn clasica

Serverul turn este alegerea perfecta pentru aplicatiile de acasa si de afaceri atunci cand nu este nevoie sa creati camere de server mari. Serverul Tower va fi potrivit pentru intreprinderile mici si mijlocii. Aceasta configuratie poate fi completata si extinsa pe masura ce nevoile companiei evolueaza.

 
 
Placa de retea cu doua porturi LAN 10/100/1000

Serverul este echipat cu o placa de retea care ofera doua porturi LAN 10/100/1000. Deci, doua cabluri de retea pot fi conectate la server. Viteza maxima de transmisie LAN este de 1000 Mb / s.

 
 
Unitate optica instalata

Arhivarea datelor pe discuri, instalarea de software de pe CD-uri si DVD-uri si multe alte activitati vor fi posibile datorita unitatii optice incluse in acest model de server.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dell PET340CEEM02 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dell PET340CEEM02 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.