Deli Ecuson orizontal cu clips si snur 85 x 53 mm

Deli Ecuson orizontal cu clips si snur 85 x 53 mm
3.00 lei
(1 magazin)
Descriere produs: La conferinta, la munca sau la scoala, Ecusonul orizontal cu clips si snur 85 x 53 mm DELI va fi un element important pentru evenimentele tale de succes. Confectionat din PVC flexibil transparent cu deschidere in partea superioara, poate fi folosit pentru legitimatii si orice alte tipuri de ID. Acesta este prevazut cu perforatie cu clips si snur, realizat din material plastic transparent, rigid, pentru sistem de agatare util pentru pastrarea si pu ...

Descriere - Deli Ecuson orizontal cu clips si snur 85 x 53 mm


Descriere produs:

La conferinta, la munca sau la scoala, Ecusonul orizontal cu clips si snur 85 x 53 mm DELI va fi un element important pentru evenimentele tale de succes. Confectionat din PVC flexibil transparent cu deschidere in partea superioara, poate fi folosit pentru legitimatii si orice alte tipuri de ID. Acesta este prevazut cu perforatie cu clips si snur, realizat din material plastic transparent, rigid, pentru sistem de agatare util pentru pastrarea si purtarea ecusoanelor sau cardurilor de acces.

 

Caracteristici produs:

  • Grosime: 28 microni

    Orientare: orizontal

    Model: cu clips si snur

    Dimensiune: 85 x 53 mm

     

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deli Ecuson orizontal cu clips si snur 85 x 53 mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deli Ecuson orizontal cu clips si snur 85 x 53 mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.