Defender Cyber ​​MB-560L alb

de la 15,99 lei (3 magazine)
  Sensibilitate 1200 DPI In multe programe de proiectare, grafica si desen, precum si in multe jocuri, un mouse cu o setare de sensibilitate DPI mai mica functioneaza excelent, ceea ce garanteaza o precizie mai mare in timpul lucrului. Acest model al dispozitivului ofera o sensibilitate maxima a senzorului de pana la 1200 DPI, care va fi gama optima pentru utilizatorii care au nevoie de precizie in timpul lucrului.   Ajustati DPI l ...

Descriere


Defender Cyber ​​MB-560L alb

 
Sensibilitate 1200 DPI

In multe programe de proiectare, grafica si desen, precum si in multe jocuri, un mouse cu o setare de sensibilitate DPI mai mica functioneaza excelent, ceea ce garanteaza o precizie mai mare in timpul lucrului. Acest model al dispozitivului ofera o sensibilitate maxima a senzorului de pana la 1200 DPI, care va fi gama optima pentru utilizatorii care au nevoie de precizie in timpul lucrului.

 
Ajustati DPI la nevoile dvs.

Reglarea pas cu pas a sensibilitatii unui mouse de joc este cea mai populara solutie care va permite sa schimbati rapid si dinamic sensibilitatea la nivelul selectat. Soarecii cu reglare in trepte ofera de obicei mai multe niveluri din care sa alegeti, ceea ce va permite sa ajustati parametrii de functionare a acestora la un anumit joc, si chiar la situatii specifice din joc.

 
 
Conectivitate prin cablu

Asigurati cea mai mare precizie si fiabilitate datorita sursei de alimentare cu fir a mouse-ului. Cablul cu care este echipat are lungimea potrivita, este flexibil si solid. Comunicarea prin cablu cu un computer este de neegalat si functioneaza bine atat la locul de munca, cat si la biroul de acasa.

 
Lumina de fundal multicolor

Iluminarea multicolora a mouse-ului ofera utilizatorului multa libertate in ajustarea designului sau la standul de jocuri. Lumina de fundal joaca un rol estetic, precum si o face mai usoara sa se joace dupa intuneric

 
Senzor optic

Precizia de functionare si functionarea fara probleme a mouse-ului este asigurata de un senzor optic de inalta clasa. Alegeti solutia dovedita si cea mai populara, care va functiona nu numai pe un tampon perfect neted, ci chiar direct pe suprafata biroului. Senzorul optic va asigura o operare confortabila atat la setarile DPI ridicate, cat si la cele mai mici ale dispozitivului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Defender Cyber ​​MB-560L alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Defender Cyber ​​MB-560L alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.