DeepCool DP-MCH2 IEMV2

DeepCool DP-MCH2 IEMV2
oferte de la
42.98 lei

(2 magazine)
  Soclul 775 Setul de racire a fost adaptat la calculatoare din diferite categorii de hardware, utilizate nu numai in case, ci si in companii si birouri. Poate fi instalat cu procesoare Intel, bazate, printre altele, pe nucleele Prescott, Cedar Mill, Gallatin, Smithfield, Presier si Conroe, precum si pe un socket 775 . Datorita acestui fapt, setul va functiona cu anumite sisteme Intel Core 2, Xeon, Pentium 4 sau Celeron D. Va asigura o intretinere eficienta a temperaturi ...

Descriere - DeepCool DP-MCH2 IEMV2


 
Soclul 775

Setul de racire a fost adaptat la calculatoare din diferite categorii de hardware, utilizate nu numai in case, ci si in companii si birouri. Poate fi instalat cu procesoare Intel, bazate, printre altele, pe nucleele Prescott, Cedar Mill, Gallatin, Smithfield, Presier si Conroe, precum si pe un socket 775 . Datorita acestui fapt, setul va functiona cu anumite sisteme Intel Core 2, Xeon, Pentium 4 sau Celeron D. Va asigura o intretinere eficienta a temperaturii la un nivel optim.

 
Socluri 1150/1151/1155/1156/1200

Kitul de racire mentine temperaturile generate relativ scazute, indiferent de sarcina. Este compatibil cu procesoarele Intel cu prize 115X si noile procesoare Intel Comet Lake-S cu priza 1200. Acestea includ procesoare Intel Core cu multiplicator deblocat, modele universale Intel Pentium si Celeron si procesoare server din familia Intel Xeon. In orice caz, racirea va asigura o functionare lina, fara probleme.

 
Socluri AM3 (+) / AM2 (+) / FM2 (+) / FM1

Sistemul de racire poate fi instalat pe procesoare AMD bazate pe prize AM3 (+) / AM2 (+) / FM2 (+) / FM1. Acestea sunt in primul rand seriile Phenom II , Athlon II , FX , Opteron sau Sempron . Lista dispozitivelor compatibile este foarte lunga, astfel incat racirea poate fi utilizata intr-o mare varietate de computere, utilizate atat de utilizatorii casnici, cat si de companii. Se asigura ca temperaturile generate sunt mentinute la un nivel relativ scazut.

 
Vertical

Proiectarea racirii permite montarea acesteia pe verticala, adica pe verticala . Datorita acestui fapt, dispozitivul nu ocupa mult spatiu in carcasa si permite gestionarea usoara a altor componente. Toate acestea merg mana in mana cu o functionare eficienta si lina, bazata pe indepartarea aerului cald, precum si a ventilatorului care raceste procesorul. Acest lucru se face foarte linistit . Metoda de montare verticala nu limiteaza posibilitatea extinderii computerului cu componente noi.

 
1 ventilator

Setul a fost echipat cu un ventilator mare care permite reducerea efectiva a temperaturilor generate. Proiectarea lamelor si a carcasei se traduce printr-o munca extrem de eficienta, indiferent de sarcina generata. Datorita acestui fapt, ventilatorul va functiona bine pentru dispozitivele de racire apartinand diferitelor categorii - nu numai universale, ci si utilizate pentru a sprijini operatiuni mai avansate, de exemplu in computerele de afaceri sau de birou.

 
Diametru 80 mm

Un ventilator cu diametrul de 80 mm va functiona bine cu componente din diferite categorii. Acesta va mentine temperaturile generate la un nivel scazut in timp ce opereaza programe standard de birou si de afaceri, dar si atunci cand se utilizeaza intreaga putere a computerului. Modul in care este fabricat ventilatorul asigura o disipare eficienta a caldurii si o cultura ridicata a muncii. Este posibil si datorita manoperei de inalta calitate a paletelor ventilatorului si a materialelor utilizate, care au fost adaptate pentru a functiona in toate conditiile.

 
Baza din aluminiu

Baza din aluminiu asigura functionarea stabila a sistemului de racire, precum si eficienta sa ridicata in disiparea caldurii si scaderea temperaturilor generate. Materialul utilizat asigura, de asemenea, o rezistenta mecanica foarte mare , ceea ce se traduce direct intr-o durata lunga de viata a setului. Datorita acestui fapt, poate face fata tuturor conditiilor, de asemenea, pe computerele echipate cu componente cu o putere de calcul ridicata, functionand de cele mai multe ori la cea mai mare viteza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DeepCool DP-MCH2 IEMV2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DeepCool DP-MCH2 IEMV2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.