Deep Silver The Medium Two Worlds Special Edition PS5

278.90 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului: Ediția specială include: - Steelbook (+ joc fizic) - Carcasă specială - Coloană sonoră oficială - Artbook Descoperă un mister întunecat pe care numai un medium îl poate rezolva. Explorează lumea reală și lumea spiritelor în același timp. Folosește-ți abilitățile psihice pentru a rezolva puzzle-uri care se întind în ambele lumi, descoperă secrete profund tulburătoare și supravieț ...

Descriere


Deep Silver The Medium Two Worlds Special Edition PS5

Descrierea Produsului:


Ediția specială include:- Steelbook (+ joc fizic)
- Carcasă specială
- Coloană sonoră oficială
- Artbook

Descoperă un mister întunecat pe care numai un medium îl poate rezolva. Explorează lumea reală și lumea spiritelor în același timp.

Folosește-ți abilitățile psihice pentru a rezolva puzzle-uri care se întind în ambele lumi, descoperă secrete profund tulburătoare și supraviețuiește întâlnirilor cu The Maw - un monstru născut dintr-o tragedie de nedescris...

The Medium este un joc de groază psihologică la persoana a treia care prezintă un gameplay patentat de realitate dublă și o coloană sonoră originală compusă în colaborare de Arkadiusz Reikowski și Akira Yamaoka.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deep Silver The Medium Two Worlds Special Edition PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deep Silver The Medium Two Worlds Special Edition PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.