Deep Silver MIGHTY NO. 9 + RAY EXPANSION CROSS BUY PSVT PS4

Deep Silver MIGHTY NO. 9 + RAY EXPANSION CROSS BUY PSVT PS4
41.95 lei
(1 magazin)
Mighty No. 9 este un joc japonez de acțiune 2D side-scrolling, care ia cele mai bune elemente din clasicul de 8 și 16 biți pe care îl cunoști și îl iubești și îl transformă cu tehnologie modernă, mecanică proaspătă și intrare ventilator în ceva uimitor! Condusă de o echipă de veterani cu decenii de experiență, Mighty No. 9 promite să fie o evoluție în genul bine cunoscut. ...

Descriere - Deep Silver MIGHTY NO. 9 + RAY EXPANSION CROSS BUY PSVT PS4


Mighty No. 9 este un joc japonez de acțiune 2D side-scrolling, care ia cele mai bune elemente din clasicul de 8 și 16 biți pe care îl cunoști și îl iubești și îl transformă cu tehnologie modernă, mecanică proaspătă și intrare ventilator în ceva uimitor! Condusă de o echipă de veterani cu decenii de experiență, Mighty No. 9 promite să fie o evoluție în genul bine cunoscut.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deep Silver MIGHTY NO. 9 + RAY EXPANSION CROSS BUY PSVT PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deep Silver MIGHTY NO. 9 + RAY EXPANSION CROSS BUY PSVT PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.