Deep Silver Maneater PS5

68.90 lei (1 magazin)
Experimentează fantezia puterii supreme ca prădător de vârf al mărilor - un SHARK terifiant! Maneater este un singur RPG de acțiune mondială deschisă (ShaRkPG) unde TU ești rechinul. Începând ca un mic cătun rechin, vi se face sarcina de a supraviețui lumii dure în timp ce vă mâncați drumul până în ecosistem. Pentru a face acest lucru, veți explora o lume largă și variată, care va întâlni diferiți inamici - at& ...

Descriere


Deep Silver Maneater PS5

Experimentează fantezia puterii supreme ca prădător de vârf al mărilor - un SHARK terifiant! Maneater este un singur RPG de acțiune mondială deschisă (ShaRkPG) unde TU ești rechinul. Începând ca un mic cătun rechin, vi se face sarcina de a supraviețui lumii dure în timp ce vă mâncați drumul până în ecosistem.

Pentru a face acest lucru, veți explora o lume largă și variată, care va întâlni diferiți inamici - atât oameni, cât și animale sălbatice.

Găsiți resursele potrivite și puteți crește și evolua mult dincolo de ceea ce și-a propus natura, permițând jucătorului să adapteze rechinul la stilul lor de joc.

Acest lucru este norocos, pentru că pentru a vă răzbuna pe pescarul crud care a fost dezmembrat, veți evolua într-un rechin masiv, un vârf prădător al legendelor. Mânca. Explora. Evoluează.

Poveste unică - Joacă printr-o campanie completă, bazată pe povești, povestită de Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick și Morty) și pune-te pe fundalul unei emisiuni TV reality.

Combat divers, convingător - luptă cu animale sălbatice înverșunate, inclusiv alți prădători de vârfuri sau luptă împotriva diferitelor tipuri de vânători umani, începând de la beții din oraș până la Garda de Coastă. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deep Silver Maneater PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deep Silver Maneater PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.