DeDietrich Termostat de cameră SMART TC (OT) - WI-FI

Control complet cu simplitate completa Termostatul de camera SMART TC° si aplicatiile acestuia gratuite deschid noi posibilitati de comunicare (via OpenTherm) simplu si usor. Compatibil cu o gama larga de centrale, SMART TC° poate creste performantele de incalzire ale centralei pana la 4%. Descarca aplicatia SMART TC° din App Store si Google Play. DATORITĂ APLICAȚIILOR SALE ASOCIATE, VEȚI PUTEA ACCESA URMĂTOARELE FUNCȚII:• Controlul la distanță al încălzirii și al apei c ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


DeDietrich Termostat de cameră SMART TC (OT) - WI-FI

Control complet cu simplitate completa Termostatul de camera SMART TC° si aplicatiile acestuia gratuite deschid noi posibilitati de comunicare (via OpenTherm) simplu si usor. Compatibil cu o gama larga de centrale, SMART TC° poate creste performantele de incalzire ale centralei pana la 4%. Descarca aplicatia SMART TC° din App Store si Google Play. DATORITĂ APLICAȚIILOR SALE ASOCIATE, VEȚI PUTEA ACCESA URMĂTOARELE FUNCȚII:• Controlul la distanță al încălzirii și al apei calde menajere,• Utilizare intuitivă și foarte ușoara• Întreținerea instalației este mai ușoară datorită controlului la distanță chiar de către instalatorul dumneavoastră.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul DeDietrich Termostat de cameră SMART TC (OT) - WI-FI de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru DeDietrich Termostat de cameră SMART TC (OT) - WI-FI sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.