Deante Set de dus crom cu para, furtun de dus si suport para, Square NOQ_041K

151.63 lei (1 magazin)
Set de dus crom cu para, furtun de dus si suport para Deante, Square Detalii tehnice : Garantia 5 ani Marca poloneza Mai multe modele din seria Sistemul anti-calc Jet de aspersare Despre Deante Deante este o marca poloneza, care de la 30 de ani are o prezenta de succes pe piata. Sortimentul este foarte variat, cuprinzand o varietate de produse pentru dotarea bucatariei, printre care: baterii, chiuvete de bucatarie din granit, otel si ceramice, precum si produse pentru baie, care cuprin ...

Descriere


Deante Set de dus crom cu para, furtun de dus si suport para, Square NOQ_041K

Set de dus crom cu para, furtun de dus si suport para Deante, Square Detalii tehnice : Garantia 5 ani Marca poloneza Mai multe modele din seria Sistemul anti-calc Jet de aspersare Despre Deante Deante este o marca poloneza, care de la 30 de ani are o prezenta de succes pe piata. Sortimentul este foarte variat, cuprinzand o varietate de produse pentru dotarea bucatariei, printre care: baterii, chiuvete de bucatarie din granit, otel si ceramice, precum si produse pentru baie, care cuprind seturi si panouri de dus, cuve de dus, cabine de dus, baterii si elemente de ceramica. Deante colaboreaza cu proiectanti de renume, precum si cu tinerii designeri. Datorita creativitatii acestora sunt create produse inovative care sunt apoi premiate in cadrul mai multor concursuri de design, ca de exemplu Top Design Award PRODECO Z ote Ville Dobry Design. Deante are o fabrica de chiuvete de bucatarie din granit in orasul Tomaszow Mazowiecki, pe terenul Zonei Economice Speciale Lod din Polonia. In fiecare an, peste un milion dintre produse ajung sa fie montate in locuintele poloneze. Deante se bucura de opinia unui partener solid in afaceri, fapt confirmat si de multe titluri si distinctii primite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deante Set de dus crom cu para, furtun de dus si suport para, Square NOQ_041K de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deante Set de dus crom cu para, furtun de dus si suport para, Square NOQ_041K sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.