Deante Funkia Brumata 80x80x170 cm, semirotunda KYP 654K

1.809,00 lei (1 magazin)
Cabina de dus Deante Funkia Brumata 80x80x170 cm, semirotunda, 2 usi glisante, sticla securizata de 5 mm, gri deschis   Cabina glisanta a marcii poloneze Deante din seria Funkia este un produs care nu poate lipsi in nicio baie moderna. Cu sticla de culoare gri brumata, transparenta, cabina are dimensiunile: 80 centimetri latime si 170 centimetri inaltime si forma unui semicerc cu un sfert de cerc. Echipat cu profile cromate care se aliniaza la forma literei „u”, un co ...

Descriere


Deante Funkia Brumata 80x80x170 cm, semirotunda KYP 654K

Cabina de dus Deante Funkia Brumata 80x80x170 cm, semirotunda, 2 usi glisante, sticla securizata de 5 mm, gri deschis   Cabina glisanta a marcii poloneze Deante din seria Funkia este un produs care nu poate lipsi in nicio baie moderna. Cu sticla de culoare gri brumata, transparenta, cabina are dimensiunile: 80 centimetri latime si 170 centimetri inaltime si forma unui semicerc cu un sfert de cerc. Echipat cu profile cromate care se aliniaza la forma literei „u”, un conector crom si role duble cu rulmenti, are si o inchidere silentioasa pe lista de avantaje. Cabinele de dus Deante sunt produse functionale, estetice, sigure si usor de instalat. Datorita utilizarii unui numar de sisteme de etansare si mascare, utilizarea cabinelor este placuta si foarte usor de intretinut. Oferta include cabine patrate si semicirculare cu profil arc R55 si o dimensiune laterala de 80 sau 90. Sistemele Deante va vor permite sa alegeti cabina de dus cea mai potrivita pentru fiecare baie. Produsul oferit este o cabina de colt, semicirculara, 80 x 80 cm, Funkia, cu usi glisante duble, cu sticla fumuriu cu o culoare de gri brumata, transparenta sticla calita, grosime 5 mm. Raza curbei cabinei este R = 55 cm. Profilurile cabinei sunt finisate in crom lucios. Alunecarea usoara a usii este asigurata de un sistem de rulare bazat pe un set de role de rulmenti montate in geamul de sticla. Rolele inferioare sunt echipate cu glisoare pentru a facilita indepartarea usii pentru curatare. Etansarea dupa inchiderea usii este garantata de o etansare magnetica silentioasa. Deschiderea confortabila a cabinei este asigurata de manerele estetice, cromate. Benzi de montare care reduc curbura peretilor faciliteaza instalarea. Toate elementele cabinei sunt realizate si finisate din materiale de inalta calitate, garantand durabilitatea si confortul de utilizare de ani de zile.   Datele technice: Lungimea: 80 cm Latimea: 80 cm Inaltimea: 170 cm Forma: semirotunda Raza arcului: 550 mm Tip sticla: securizata Grosimea sticlei: 5 mm   Caracteristicile produsului ales: Ambalaj sigur din polistiren 2 usi glisante Sticla calita 5 mm Constructie speciala pentru tamponul rolelor Role duble cu lagare Prize de suprimare a elementelor de asamblare Inchidere silentioasa Usor de montat Profil de nivelare U Profil cu finisaj crom   Important! Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi in functie de modul de afisare al ecranului dumneavoastra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deante Funkia Brumata 80x80x170 cm, semirotunda KYP 654K de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deante Funkia Brumata 80x80x170 cm, semirotunda KYP 654K sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.