Deante Chiuveta bucatarie compozit alba, cu picurator si ventil pop-up, Eridan

1.204,84 lei (1 magazin)
Chiuveta bucatarie compozit, diferite culori cu picurator si ventil pop-up, Eridan Caracteristici: Produs in Polonia Rezistent la lovituri Rezistent la temperaturi inalte (250 C) Rezistent la socul termic Rezistent la decolorare Sifonul este inclus in set Inchidere automata a orificiului de scurgere Scurgere in compartiment Orificii din fabricatie pentru baterie Conectarea la masina de spalat vase Chiuveta de bucatarie cu posibilitate de intoarcere Lavoar incorporat 17 ani garantie pen ...

Descriere


Deante Chiuveta bucatarie compozit alba, cu picurator si ventil pop-up, Eridan

Chiuveta bucatarie compozit, diferite culori cu picurator si ventil pop-up, Eridan Caracteristici: Produs in Polonia Rezistent la lovituri Rezistent la temperaturi inalte (250 C) Rezistent la socul termic Rezistent la decolorare Sifonul este inclus in set Inchidere automata a orificiului de scurgere Scurgere in compartiment Orificii din fabricatie pentru baterie Conectarea la masina de spalat vase Chiuveta de bucatarie cu posibilitate de intoarcere Lavoar incorporat 17 ani garantie pentru chiuveta Proprietatile chiuvetei de bucatarie din granit de la Deante: Compozitul de granit este o combinatie de nisip de cuart si rasini in proportii perfecte. Acesta este motivul pentru care chiuvetele noastre sunt rezistente nu numai la impact, ci si la temperaturi ridicate (250 C), la schimbarea punctului de culoare si la soc termic - in conformitate cu standardul european PN-EN 13310. Nu absorb mirosurile si au hidrofobe. proprietati, respingand moleculele de apa. Granitul este elegant si atemporal, iar datorita bogatiei culorilor, se armonizeaza bine cu echipamentele oricarei bucatarii - futuriste si clasice. Chiuvetele din granit Deante sunt fabricate in Polonia, intr-una dintre cele mai dezvoltate fabrici din Europa. Tehnologia de productie progresiva face posibila mentinerea celor mai inalte standarde de manopera si audit de calitate, ceea ce are ca rezultat nu numai un aspect frumos al produsului, ci si proprietatile sale speciale. Despre Deante Deante este o marca poloneza, care de la 30 de ani are o prezenta de succes pe piata. Sortimentul este foarte variat, cuprinzand o varietate de produse pentru dotarea bucatariei, printre care: baterii, chiuvete de bucatarie din granit, otel si ceramice, precum si produse pentru baie, care cuprind seturi si panouri de dus, cuve de dus, cabine de dus, baterii si elemente de ceramica. Deante colaboreaza cu proiectanti de renume, precum si cu tinerii designeri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Deante Chiuveta bucatarie compozit alba, cu picurator si ventil pop-up, Eridan de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Deante Chiuveta bucatarie compozit alba, cu picurator si ventil pop-up, Eridan sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.