Dayu Fitness Cadru genoflexiuni DY-DR-1285

de la 2 313.00 lei
(2 magazine)
Cadru Genuflexiuni este un aparat asemanator cu cel aparatul Smith. Acesta este ideal pentru exercitii precum: genuflexiuni, fandari, exercitii pentru fese, umeri si piept. Structura este realizata din profile masive de otel care sunt sudate pe patru laturi. Cadrul vertical are unghi de inclinare de 7 grade care reda caracterul natural al miscarii corpului uman in timpul unei ridicari. Prezinta 4 suporturi pentru depozitarea discurilor. ...

Descriere


Dayu Fitness Cadru genoflexiuni DY-DR-1285

Cadru Genuflexiuni este un aparat asemanator cu cel aparatul Smith. Acesta este ideal pentru exercitii precum: genuflexiuni, fandari, exercitii pentru fese, umeri si piept. Structura este realizata din profile masive de otel care sunt sudate pe patru laturi. Cadrul vertical are unghi de inclinare de 7 grade care reda caracterul natural al miscarii corpului uman in timpul unei ridicari. Prezinta 4 suporturi pentru depozitarea discurilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Dayu Fitness Cadru genoflexiuni DY-DR-1285 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Dayu Fitness Cadru genoflexiuni DY-DR-1285 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.