Datecs Modul Bluetooth pentru casa de marcat

149.00 lei
(1 magazin)
Modul Bluetooth permite conectarea de case de marcat si cantare la telefoane si tablete. Este dotat cu led ce confirma starea de functionare. Este usor de montat in lateralul echipamentelor prin prindere cu banda dublu-adeziva.   Este disponibil pentru case de marcat portabile, de desktop si pentru cantare Microsif CP si CB cu mufa de conectare RS.   Este compatibil cu sistemele de operare Android si Windows Mobile. Tip produs Accesorii   Forma ...

Descriere


Datecs Modul Bluetooth pentru casa de marcat

Modul Bluetooth permite conectarea de case de marcat si cantare la telefoane si tablete.
Este dotat cu led ce confirma starea de functionare. Este usor de montat in lateralul echipamentelor prin prindere cu banda dublu-adeziva.
 
Este disponibil pentru case de marcat portabile, de desktop si pentru cantare Microsif CP si CB cu mufa de conectare RS.
 
Este compatibil cu sistemele de operare Android si Windows Mobile.
Tip produs
Accesorii
 
Forma
portabila
 
Dimensiuni
62 x 20 x 14 mm
 
Greutate
30 gr
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Datecs Modul Bluetooth pentru casa de marcat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Datecs Modul Bluetooth pentru casa de marcat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.