Datalogic QD2590-BKK1

de la 527.29 lei (2 magazine)
Descriere Cititorul de coduri de Datalogic QuickScan QD2590 Imager-ul 2D  Datalogic QuickScan I QD2590  este un echipament indispensabil si fiabil, necesar punctelor de check-out, sistemelor POS, dar si altor solutii de scanare a codurilor de bare. Acest cititor este capabil sa decodeze aproape toate tipurile de coduri de bare 1D, 2D si Digimarc, chiar si atunci cand acestea sunt imprimate la o rezolutie slaba sau zgariate, si este capabil sa citeasca atat codu ...

Descriere


Datalogic QD2590-BKK1

Descriere

Cititorul de coduri de Datalogic QuickScan QD2590

Imager-ul 2D Datalogic QuickScan I QD2590 este un echipament indispensabil si fiabil, necesar punctelor de check-out, sistemelor POS, dar si altor solutii de scanare a codurilor de bare. Acest cititor este capabil sa decodeze aproape toate tipurile de coduri de bare 1D, 2D si Digimarc, chiar si atunci cand acestea sunt imprimate la o rezolutie slaba sau zgariate, si este capabil sa citeasca atat codurile de bare aflate pe telefoanele mobile cat si prin panourile din plexiglass.

La orice punct de vanzare viteza si precizia sunt elemente cheie, mai ales la punctele de vanzare unde este necesara scanarea unui volum ridicat de produse, motiv pentru care QuickScan QD2590 a fost echipat cu tehnologia Datalogic "Green Spot", o tehnologie ce ofera un feedback automat al scanarii si centreza perfect codurile de bare, pentru a va oferi rezultate rapide. Acest cititor are o iluminare rosie, creata special pentru a nu obosi ochii operatorilor atunci cand acestia utilizeaza cititorul pentru o perioada lunga de timp.


Principalele avantaje oferite de cititorul QuickScan QD2590 - QD2590-BKK1:

✔Sistem de scanare 1MP care ofera rezultate de top
✔Tehnologie LED pentru detectarea codurilor
✔Tehnologia Green Spot pentru un feedback precis
✔Scanare omnidirectionala
✔Decodeaza odurile de bare 1D, 2D si Digimarc
✔Decodeaza odurile de bare Standard de protectie IP52
✔Senzorul Datalogic Motionix pentru schimbare automata, din modulul de prezentare in modulul de scanare manuala
✔Poate scana atat de pe ecranul unui smartphone cat si prin plexiglass
✔Multiple optiuni de conectare: USB, USB-C RS-232 si KBW


Datalogic QuickScan QD2590 este un echipament fiabil si versatil, ce poate fi utilizat atat in modulul clasic de scanare manuala cat si in modulul de prezentare, trecerea de la un modul la altul fiind automata, datorita senzorului Motionix, ce detecteaza miscarile operatorului.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Datalogic QD2590-BKK1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Datalogic QD2590-BKK1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.